Fiets- en wandelroutes

Hanzestad Zwolle omringt zich met de oudste polders van ons land in de IJsseldelta, de rust van het Vechtdal en het prachtige landschap van de Weerribben-Wieden. Je kunt hier dus heerlijk genieten van de natuur tijdens jouw fiets- en/of wandelroute.

Digitale routes

Wandel of fiets één van de digitale routes door het centrum van Zwolle. Deze routes geven je de mogelijkheid om even te kijken wat er achter een object schuilgaat, zoals een historisch beeldwerk, een muurschildering of een architectonisch gebouw. Pak je mobiel, ga op pad en ontdek Zwolle!

Bekijk onze digitale routes

Ontdek de Street Art Tours

Ga mee op ontdekkingstocht langs de Street Art routes in Assendorp en Dieze. Deze routes van ca. 7,5 kilometer gaan langs verschillende muurschilderingen; van indrukwekkende grote kunstwerken tot verborgen pareltjes. Of fiets de Grote Zwolse Street Art tour van bijna 30 kilometer, deze route gaat langs maar liefst 47 muurschilderingen. Ideaal voor op de fiets.

Naar de Street Art routes

Schade melden

Kom je onderweg iets onduidelijks tegen in de bewegwijzering? Of zie je een beschadiging aan onze palen, panelen, borden of stickers? Meld dan deze schade bij ons. Meldingen i.v.m. LF-routes gelieve niet melden, aangezien deze routes gesaneerd worden dit jaar en wij deze niet meer onderhouden.

Meld hier je schade

Rustpunten in het gebied

Tijdens een prachtige fietstocht in de regio Zwolle is het goed om af en toe bij te tanken. Dat kan uiteraard op één van de vele terrasjes of in de cafés. Daarnaast zijn er verschillende rustpunten, waar je even op adem kunt komen en, in geval van hoge nood, een sanitaire stop kunt maken. In veel gevallen kun je er ook een kopje koffie of thee drinken.

#Zwolle