Salty Seafood Restaurant

Grote Markt 3 8011 LV Zwolle

Aan de Zeeuwse kust, waar Nino opgroeit, ontstaat liefde voor alles dat uit zee komt. Als Nino Hendrik Kramer ontmoet, visser op de eerste duurzame Nederlandse kotter, valt alles op zijn plek. Er zijn veel plekken in Zwolle waar je fantastisch kunt eten, maar er is geen visrestaurant. En duurzame vis is slecht verkrijgbaar.

We werken samen met visser Hendrik Kramer uit Urk. Ze zijn pionier in duurzame visserij. Zijn Urker kotter is niet alleen duurzaam op het gebied van energiegebruik, maar vermindert drastisch de bijvangst, dankzij moderne technologie. En met speciale netten zwemmen nog te kleine vissen, direct weer terug in zee. Het grootste deel van de vis wordt door deze duurzame kotter gevangen.

Salty Seafood Restaurant

Bij Salty Seafood Restaurant kun je terecht voor een culinaire avond uit. Tijdens het diner serveren we uitsluitend een verrassingsmenu, dit omdat we niet weten welke vis we krijgen en met de vis die gevangen wordt creëren Nino en zijn team wekelijk een nieuw menu. Aysen is de gastvrouw en zorgt ervoor dat je niks tekort komt. Er is een leuke wijnkaart opgesteld en met een ongedwongen sfeer ben je bij Salty Seafood Restaurant op de juiste plek om een avond te genieten met alles wat uit de zee komt.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle