muziek

LAY DOWN & LISTEN

  • 28 maart
  • 20:30
  • Zwolle

Laat je meevoeren door de klanken van pianomuziek tijdens ‘Lie Down & Listen’, een uniek concert door Matteo Myderwyk op Internationale Pianodag. Maak het jezelf comfortabel met een matje, …

Laat je meevoeren door de klanken van pianomuziek tijdens ‘Lie Down & Listen’, een uniek concert door Matteo Myderwyk op Internationale Pianodag. Maak het jezelf comfortabel met een matje, zitzak en dompel je onder een voorproefje van zijn nieuwe werk ‘Renaissance’ en geniet van een avond van spontane muzikaliteit.

Ontdek de evolutionaire reis van Matteo Myderwyk, de eerste Nederlandse pianist die solo werken uitbrengt bij Warner Classics. Na lof te hebben ontvangen voor zijn albums 'Notes of Longing' en 'Veluwe Suite', en een Edison Award nominatie voor zijn album 'A brief nostalgia', neemt Matteo ons mee op een nieuwe muzikale reis. In 'Renaissance', zijn nieuwste creatie die later dit jaar verschijnt, omarmt Matteo de essentie van muziek die in het moment gecreëerd wordt, los van klassieke conventies. Verwacht een avond waar de noten niet alleen gespeeld worden, maar waar ze tot leven komen onder de 600 jaar oude gewelven van Academiehuis Grote Kerk.

Kaarten zijn inclusief 1 concumptie.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle