Een theatervoorstelling over botsende stressreacties bij een vriendengroep die meedoen aan een spel.

Theatervoorstelling "FAWN, samen de koplampen in"

  • 13 - 16 apr 2023
  • € 12,50
  • Zwolle

Onder regie van Merel Meijberg presenteert Podiumkans de theatervoorstelling"FAWN, samen de koplampen in", een theatervoorstelling over botsende stressreacties bij een groep mensen die in extreme omstandigheden moeten zien te overleven.
Een prachtige voorstelling met meewerking van Artez student en animator Lucas Toornvliet, muzikanten Ruben Oosting en Remy Schreuder en videobewerker Mark Krul.

Vol goede moed besluiten Nikita, Hendrik, Fred, Margje, Roos en Gabriëlla mee te doen aan een overlevingsspel in de natuur. Ze zijn een hechte vriendengroep en willen zichzelf een keer flink uitdagen. En dat moet geen probleem zijn, denken ze. “Dat doen wij wel even”. Maar wat gebeurt er met de vriendengroep als ze geen eten meer hebben en ze volledig op zichzelf en elkaar zijn aangewezen? En is de groep dan nog wel zo hecht als ze zelf van tevoren dachten?

FAWN, samen de koplampen in, is een voorstelling over botsende stressre- acties bij een groep mensen die in extreme omstandigheden moeten zien te overleven. Zes personen met ieder hun eigen verhaal.

Overleeft de vriendengroep het spel?

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle