muziek

JAAP REESEMA

  • 6 apr 2023
  • 20:30
  • Zwolle

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Zijn Engelstalige werk brengt hij uit onder de naam Jake Reese, zijn Nederlandse songs onder zijn eigen naam. Op dit moment bewijst Jaap de …

Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Zijn Engelstalige werk brengt hij uit onder de naam Jake Reese, zijn Nederlandse songs onder zijn eigen naam. Op dit moment bewijst Jaap de kracht van zijn Nederlandse nummers: met 'Mijn Kleine Presidentje' wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De hit 'Voor Je Van Me Houdt' was de titelsong van de bioscoopfilm 'Liefde Zonder Grenzen', 'Alles Komt Goed' belandde in de Top 40 en zijn #1 hit 'Nu Wij Niet Meer Praten' met Pommelien Thijs stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts. Eerder scoorde hij in België al de grootste Vlaamstalige hit allertijden met 'Kom Wat Dichterbij' met Regi & OT en de plaat 'Ellie' samen met Regi stond twaalf weken bovenaan de hitlijsten.

Onder de naam Jake Reese werkte Jaap samen met Hardwell aan de singles 'Run Wild' en 'Mad World'. Voor de laatstgenoemde won hij de award voor 'Best Vocal Performance' op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies. Jaap focust zich nu op Nederlandstalige soloplaten, die hij zelf schrijft en zal uitbrengen in zowel Nederland en België.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle