De gezellige binnenstad van Zwolle is klaar voor jouw bezoek. Met gloednieuwe, theatrale en griezelige audiotours en twee lichtbeeldentours kan je Zwolle van een hele andere kant ontdekken. Juist in deze donkere dagen kan iedereen wat lichtpuntjes gebruiken. Wij nemen je mee deze winter. Zien we je snel?

Zwolle staat bekend om De Librije, Museum de Fundatie, Van der Velde in de Broeren en Theater De Spiegel. Maar wist je dat je deze winter ook kunt genieten van een rondje wandelen langs de lichtbeelden, het Nederlands IJsbeelden Festival of luisteren naar één van de vele audiotours.

`

De magie komt tot leven

De schilderachtige stad, omarmd door sprankelende grachten, is de perfecte bestemming voor een onvergetelijk winteravontuur. Wandelingen langs de historische gevels verlicht door sfeervolle lantaarns creëren een sprookjesachtige sfeer.

Zwolle is trots op zijn rijke geschiedenis en levendige cultuur. Bezoek onze wereldberoemde musea, ontdek verborgen parels in knusse straatjes, en geniet van de warme gastvrijheid in onze gezellige cafés en restaurants. De winterse lekkernijen zullen uw hart verwarmen.

Kom naar Zwolle deze winter, waar elk moment een blijvende herinnering wordt.

De leukste events deze winter

Bekijk de video

Dit is Hanzestad Zwolle

#Zwolle