Viswinkels in Zwolle

Ben jij ook gek op een lekkere haring of een bakje kibbeling? Op naar een viswinkel Zwolle! Of je nou een speciaal visgerecht gaat maken of gewoon zin hebt in een lekkerbekje, in Hanzestad Zwolle zijn er genoeg adresjes waar je terecht kunt. Benieuwd waar je heen moet voor de lekkerste visjes? Hieronder vind je de beste viswinkels van Zwolle.

De nummer 1 viswinkel Zwolle: Visscher Seafood

De absolute favoriet onder de Zwollenaren is Visscher Seafood. Deze viswinkel in Zwolle staat bekend om zijn grote en diverse aanbod aan vissoorten en bovenal de goede kwaliteit. De vriendelijke medewerkers van deze viswinkel Zwolle staan voor je klaar om je te helpen.

Visscher Seafood heeft het grootste assortiment verse zee- en zoetwatervis van Zwolle en het aanbod bestaat uit zoveel meer dan enkel een traditionele haring. Je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor een mosselpan met friet, visschnitzel en belegde broodjes!

Viswinkels in Zwolle
Viswinkels in Zwolle

Naast de mogelijkheid om hier af te halen en producten te laten bezorgen, kun je bij deze viswinkel Zwolle ook heerlijk lunchen. Ben je een dagje aan het winkelen in Zwolle, stop hier dan ook zeker even! Je vindt Visscher Seafood centraal gelegen aan de Melkmarkt.

Of kies voor deze viswinkel in Zwolle

Ook Vishandel Theo Muys is een veelbezochte viswinkel in Zwolle. Deze viswinkel biedt onder andere dagverse vis en gebakken vis aan, maar ook hapjes en snacks! Je vindt Vishandel Theo Muys in winkelcentrum AA-Landen én winkelcentrum Zwolle Zuid.

Een andere viswinkel Zwolle is Dorado’s Visspecialiteiten. Deze viswinkel is nog vrij nieuw en bevindt zich in winkelcentrum Stadshagen in Zwolle. Als je na het doen van je boodschappen trek hebt en even iets lekkers wilt meenemen voor onderweg, kun je hier terecht! Vorig jaar is de viswinkel in Zwolle helemaal opgeknapt en met zijn frisse interieur kun je hier gezellig een visje eten.

Vis op de markt van Zwolle

Markt Zwolle
Markt Zwolle

Ook op de markt van Zwolle kun je jouw favoriete visjes scoren! Iedere vrijdag en zaterdag wordt het centrum van Zwolle gevuld met diverse en uiteenlopende marktkramen, waaronder viskramen! De verse producten, lage prijs en bovenal de gezelligheid maakt boodschappen doen op de markt zo leuk. En een bezoekje aan de markt van Zwolle is natuurlijk niet compleet zonder een lekker bakje kibbeling, een lekkerbekje of een haring gekocht te hebben. Visspecialist Koelewijn-de Graaf is een van de viskramen op de markt van Zwolle-Centrum.

Een van de oudste viskramen van Zwolle vind je bij Winkelcentrum Hogenkampseweg, Vishandel van Amerongen. De gebakken visjes is de specialiteit van deze viskraam en favoriet onder de klanten.

Bij deze restaurants kun je ook een visgerecht bestellen

Naast deze viswinkels in Zwolle kun je ook een lekker visgerecht bestellen in een van de vele restaurants die Zwolle rijk is. Restaurant Os en Peper (by Ard) is zo’n restaurant in Zwolle met vis op het menu. Dit veelbezochte restaurant bevindt zich al sinds 2003 aan de Ossenmarkt in Zwolle en gebruikt uitsluitend kwaliteitsproducten. Je kunt hier dus een lekker vers visje verwachten uit de Noordzee, het IJsselmeer of de Vecht!

Restaurant Os en Peper
Restaurant Os en Peper

Bij Restaurant Poppe aan de Luttekestraat beschikt de menukaart ook over verschillende visgerechten. Zalm, kabeljauw en zeebaars bijvoorbeeld. Met een lekker glaasje wijn erbij wordt dit zóveel meer dan ‘gewoon’ een lekker visje eten!

Andere restaurants in Zwolle die bekend staan om hun lekkere visgerechten zijn bijvoorbeeld: Bistro Pampus, II Carpaccio en Restaurant Weekends.

#Zwolle