Valentijnscadeau kopen

Artikel

 • Leestijd 3
 • 2723 x Bekeken

Rond 14 februari ontkom je er niet aan: Valentijnsdag. De winkels liggen vol met hartjes en alles staat in het teken van liefde. Wil jij ook graag iemand verrassen door een valentijnscadeau te kopen maar weet je niet zo goed hoe? Wij geven je graag wat ideeën.

Originele valentijnscadeaus

Op Valentijnsdag staat alles in het teken van de liefde. Dit moment is de perfecte gelegenheid om je partner of beste vriend(in) eens in het zonnetje te zetten. Een klein gebaar kan al het verschil maken, zoals iemands lievelingsgerecht koken of een ontbijtje op bed bezorgen. Of knutsel zelf een leuk cadeautje in elkaar. Niet zo creatief? Dan kun je natuurlijk ook iets leuks kopen. Wij hebben een lijstje gemaakt met creatieve en niet-zo-creatieve valentijnscadeaus.

 • Druk jullie favoriete foto’s af als polaroid bij de Hema en hang de foto’s aan een lampenslinger.
 • Koop een lekker drankje uit het favoriete land van jouw valentijn bij de Wereldwinkel.
 • Organiseer een home-spa met kaarsen en badzout van Jojo & Millows.
 • Koop een LP van de favo artiest van jouw valentijn bij Plato.
 • Liefde gaat door de maag. Kook een uitgebreid diner of bereid het lievelingseten van de ander. Voor lekkere ingrediënten kun je langs bij Librije’s winkel.
 • Maak een fotoboek met al jullie lievelings foto's en schrijf er met de hand leuke stukjes tekst bij.
 • Ga samen een dagje naar de sauna bij Sauna Swoll of boek een massage bij Oikoa massageboetiek.
 • Koop een boek van de favoriete schrijver van de ander bij Van der Velde in de Broeren.
 • Organiseer een stadswandeling langs allerlei plekjes waarvan je weet dat de ander het lekker vindt. Zo kun je een koffietje halen bij ‘t Konkeltje en een lekkere snack bij De Gillende Keukenmeiden halen.

Valentijnsdag

Bezorg een verrassing met Valentijnsdag

Ben jij op Valentijnsdag niet samen met jouw grote valentijn? Dan kun je ook een leuke verrassing laten bezorgen en op afstand de ander in het zonnetje zetten. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie brief schrijven voor de ander waarin je vertelt wat je leuk aan de ander vindt. Of ontwerp zelf een kaartje met bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen.

Ook kun je een mooie bos bloemen laten bezorgen. Een kaartje met een lief bericht maakt het nog persoonlijker. Support your locals en bestel deze bloemen bij een bloemist uit de buurt. Of bestel een mooi cadeau bij Moonloft. Deze winkel heeft woonaccessoires, sieraden en kleding. Ook bij Zuiver Geluk Conceptstore bestel je de leukste dingen.

De leukste winkels voor een valentijnscadeau

Je ontkomt er niet aan: rond 14 februari liggen de meeste winkels vol met hartjes. Maar waar moet je nou daadwerkelijk zijn voor de leukste valentijnscadeaus? Zwolle heeft veel unieke winkels waar je terecht kan zoals Bonbonnerie Borrel. Koop allerlei lekkere zoeternijen. Hier maak je de ander ongetwijfeld blij mee als hij of zij een zoetekauw is.

Ook het Engel Winkelcafé is een winkel waar je kan slagen voor een valentijnscadeau. De unieke producten in de winkel zijn fairtrade, handgemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of gerecycled.

Een chique valentijnscadeau kopen? Ga dan eens langs bij Juwelier Veenemans. In de sfeervolle winkel word je goed geadviseerd, waardoor je zeker weet dat je het pand met een mooi sieraad verlaat.

Lekker samen eten

Op Valentijnsdag bieden veel restaurants speciale menu's aan, waaronder verfijnde gerechten en romantische sfeer. Het is een geweldige kans om te proeven van de nieuwste culinaire creaties en te genieten van een intieme en onvergetelijke avond. Dus verras je geliefde en boek snel een tafeltje voor twee.

Ook leuk om te lezen

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle