Turkse winkels in Zwolle

Zwolle beschikt over een groot aanbod aan winkels, waaronder Turkse winkels. Bezoek een Turkse winkel in Zwolle en vind de lekkerste Turkse lekkernijen! Baklava, Turkse broden, kruiden en vers fruit zijn slechts een klein deel van het aanbod van de Turkse winkels. Wij weten zeker dat je deze Turkse winkels in Zwolle met gevulde tassen zult verlaten.

Turkse winkels in Zwolle

Turkse winkels Zwolle
Turkse winkels Zwolle

Zwolle is een multiculturele stad en meer dan 115 verschillende nationaliteiten noemen Zwolle hun thuis. Die verschillende culturen zie je onder andere terug in het winkelaanbod van Zwolle. Zo telt Zwolle een groot aantal Turkse winkels. Koop Turkse broden bij de Turkse bakkerij, verse groenten en kruiden bij de Turkse supermarkt en proef de authentieke gerechten bij de Turkse restaurants. Of je nou zelf van Turkse afkomst bent of nieuwe smaken en ingrediënten wilt uitproberen: dit zijn de Turkse winkels in Zwolle waar je terecht kunt! Wat is jouw favoriet?

Erdem Market is een van de Turkse supermarkten in Zwolle. Je vindt hier echt van alles: verse groenten, fruit, noten, Turks gebak… De vriendelijke medewerkers van Erdem Market helpen je graag bij het vinden van het product waar je naar op zoek bent. Ook als je een nieuw product wilt uitproberen, weten zij precies wat je zou moeten kopen! Ook handig om te weten is dat al het vlees van deze Turkse winkel Zwolle 100% halal vlees is. Net als de rest van het assortiment van Erdem Market is het vlees van hoge kwaliteit. Deze Turkse winkel bevindt zich aan het Bachplein in Holtenbroek.

Erdem Market heeft vorig jaar bekend gemaakt dat zij zich zullen uitbreiden en vestigen op een nieuwe locatie. De Turkse supermarkt zal dan verder gaan onder de naam Erdem Mega Center en over ruim 1400 vierkante meter aan winkelruimte beschikken! Wanneer deze nieuwe Turkse winkel wordt geopend, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Turkse winkels in Zwolle
Turkse winkels in Zwolle

Salah Uddin Supermarkt, gelegen aan de Vechtstraat in Zwolle, is ook een veelbezochte Turkse winkel in Zwolle. Deze Turkse supermarkt biedt veel verschillende kruiden aan, kaas, vlees, vis, fruit en andere levensmiddelen.

Özen Food Market is een Turkse winkel in Zwolle die voornamelijk bekend staat om zijn goedkope verse (halal) vleesproducten en verse groenten en fruit. Ook als je nog niet bekend bent met de verschillende exotische groenten en fruit, is het echt aan te raden om het een keer te proberen! Benieuwd? Özen Food Market bevindt zich aan de Thomas à Kempisstraat.

Turkse bakkerij in Zwolle

Bakkerij Gorka is een van de Turkse bakkers in Zwolle. Deze Turkse bakkerij verkoopt Turkse broden, lahmacun en de lekkerste taartjes en gebakjes. Je begint al te watertanden wanneer je naar de lekkernijen in de vitrine kijkt. We kunnen je garanderen dat je deze Turkse winkel in Zwolle niet met lege handen verlaat!

Bakkerij Mentes is een andere Turkse bakkerij in Zwolle. Deze bakkerij verkoopt naast baklava grotendeels hartige producten. De ambachtelijke broden zijn de specialiteit van Bakkerij Mentes! Verder verkopen ze hier döner, lahmacun, verse Turkse broden, börek en nog véél meer Turkse baksels. Bakkerij Mentes bakt meerdere keren per dag broden dus wanneer je de Turkse winkel ook bezoekt, je krijgt hoe dan ook een lekker vers Turks brood!

Turks restaurant in Zwolle

Turks eten
Turks eten

Je proeft de Turkse sferen ook in het Turkse Grillrestaurant SofrA. Sofra is het Turkse woord voor eettafel. De huiselijke sferen, wanneer je gezellig met je vrienden en familie rond de eettafel zit te eten, zijn in dit Turkse restaurant verwerkt. De menukaart van SofrA bestaat uit 100% halal vlees en je hebt keuze uit veel verschillende schotels en gerechten. Ook als je de Turkse sferen naar huis wilt halen, kun je bij SofrA terecht want zij bezorgen ook thuis!

Ook bij Bosporus Houtskool Grill krijg je de kans om authentieke Turkse gerechten te proeven. Het eten wordt met veel liefde op een houtskoolgrill bereid en dat proef je! Alleen de toetjes die bij Bosporus Houtskool grill op de menukaart staan maken al dat je hier een keer moet gaan eten… Ook hier kun je eten bestellen en thuis laten bezorgen! Andere populaire Turkse restaurant in Zwolle zijn: Bodrum Place, Lezzet en Baki’s.

#Zwolle