Bonami Spelcomputer Museum

Bij het Bonami Museum in Zwolle vindt u Nederlands grootste collectie spelcomputers en computers. Ook zijn er een enorme hoeveelheid games, collector items en merchandise producten te bewonderen.

Wist u al dat u in ons museum niet alleen kunt kijken? Een groot deel van zowel de oude als nieuwe spelcomputers staan bespeelbaar opgesteld. Er kunnen maar liefst 250 personen gelijktijdig gebruik van maken.

En natuurlijk niet te vergeten onze indrukwekkende arcadehal, met een grote collectie retro arcadekasten, allemaal vrij bespeelbaar voor het publiek.

Ook kunnen museum bezoekers een onvergetelijke 3D ervaring beleven met de Sony PS4 Pro en PS VR headset. Zelfs een werkende 3D printer ontbreekt niet in de collectie.

De 3250m2 expositie ruimte biedt ons de mogelijkheid om voor een heerlijk ruime opstelling te kiezen. De bezoeker heeft hierdoor de ruimte en vrijheid om volop te genieten van het unieke museum.

Afgezien van de entreeprijs worden er geen kosten in rekening gebracht voor het spelen op de spelcomputers en arcadekasten.

Kom het ervaren! Het is een leerzaam, maar vooral leuk en interactief uitje voor alle leeftijden.

Techniek Museum