Wolkyshop

Wolky staat voor comfortabele schoenen met aandacht voor pasvorm, styling en een gedegen afwerking. Wolkyshop Zwolle verkoopt de complete Wolky-collectie; van slippers en sandalen tot sneakers en laarzen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor voetbedden en onderhoudsproducten.

Wolkyshop Zwolle is de schoenenwinkel voor comfortabele en modieuze schoenen. Wolkyshop is volledig gespecialiseerd in de verkoop van Wolky schoenen. Hier zijn alle Wolky modellen die in de Wolky fabriek worden gemaakt te koop!

De uitgebreide damesschoenen collectie bestaat uit de meest uiteenlopende modellen van sportief en gekleed naast elkaar. Zoals o.a. pumps, westernlook, smaakvolle laarzen in allerlei hoogtes, sportieve boots, slippers, klompen en sandalen. Daarnaast hebben ze ook herenschoenen in de collectie. Deze boots, schoenen en sandalen worden verkocht onder de eigen naam Cloud9. Verder kan men er uiteraard ook terecht voor inlegzolen (inlays) en onderhoudsproducten.

De schoenen worden in alle beschikbare materialen en kleuren en in de verschillende maten gepresenteerd. Er kan dus op het gemak worden gepast. Uiteraard is er altijd een verkoop(st)er in de buurt om een klant verder te helpen. Wolky staat al 40 jaar voor kwaliteitsvolle schoenen die gemaakt zijn met het grootste respect voor de voeten. Dankzij de uitneembare, anatomisch gevormde zolen, de kwaliteits-materialen en de comfortabele leest zijn deze heerlijk zittende schoenen zondermeer made for walking!

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle