De Diva Zwolle

De Diva Zwolle, 1st class 2nd hand, is een onderdeel van De Diva Winkels, een circulair-concept wat bedacht is door Janine Everts-Witvoet. In Noord Nederland zijn er nu 3 Diva Winkels nl. De Diva in Haren, De Diva in Sneek en De Diva in Zwolle.

De Diva Winkels staan voor kwaliteit dat wil zeggen alleen tweedehands dameskleding uit het hogere segment en geweldige designermerken. De medewerksters staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van een eerlijk advies.

Iedere dag komen er weer vele nieuwe items in de winkel dus shoppen bij de Diva Winkels blijft leuk, afwisselend, onverwacht en dus spannend!

Ook u kunt deelnemen aan dit concept. Tegenwoordig dragen we onze kleding niet meer helemaal af, we houden van afwisseling en vernieuwing. Misschien heeft u in uw kledingkast actuele modieuze kleding hangen, die u niet meer draagt of zelfs nooit gedragen heeft. De Diva Zwolle kan deze kleding voor u verkopen!

Om u optimale service te bieden is het belangrijk om goede en duidelijke regels te stellen betreffende de inname en verkoop van de door u aangeboden artikelen. Kijkt u daarvoor bij het onderdeel inname.

Kleding inbrengen en/of op zoek naar mooie pareltjes, we zien u graag in onze mooie winkel in de Sassenstraat in Zwolle.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle