Duurzaam shoppen in het Hart van Zwolle

Artikel

  • Leestijd 1
  • 1281 x Bekeken

Shoppen en tegelijk impact maken? Dat kan! Bij Impact Trail vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van winkels die duurzame producten verkopen in de binnenstad van Zwolle.

Je herkent de deelnemers aan de Impact Trail sticker op de winkelruit én op de website van Impact Trail. Hier vind je alle winkeliers makkelijk gerubriceerd in de categorieën food, interieur, cadeau en kleding.

Food: Proef de toekomst

Ben je ook zo’n foodie die houdt van heerlijke, duurzame en/of lokaal geteelde producten. Ontdek de winkels met bijzonder specerijen, bio-eieren en echte imkerhoning.

Interieur: Unieke items

Op zoek naar een kringloopschat, unieke LP, kunstboek of retro meubel? De kans is groot dat je verrast wordt in één van onze winkels!

Cadeau: Geef met betekenis

Verwonder je over de verhalen achter antieke sieraden, gerecyclede kunstwerken en handgemaakte producten. Kies voor een geschenk met betekenis.

Kleding: Stijl met impact

Modebewust en milieuvriendelijk gaan hand in hand in onze kledingcategorie. Of je nu op zoek bent naar vintage-, designerskleding of juist wasbare zwemluiers... Je vindt het in onze kledingrubriek.

Alle deelnemende winkeliers staan op www.impacttrail.nl.
Bekijk hier de winkeliers

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle