Bouwmarkten in Zwolle

Aan de klus!

  • Leestijd 4
  • 1683 x Bekeken

Zit je midden in een verhuizing, is je huis toe aan een verbouwing of heb je wel zin in een creatief karweitje? Zwolle telt een aantal goede bouwmarkten waar jij terecht kunt! Onderstaande bouwmarkten in Zwolle helpen jou op weg met je geklus.

Bouwmarkten in Zwolle

Of je nou twee linkerhanden hebt of een echte handyman (of -woman) bent: iedereen brengt wel eens een bezoekje aan de bouwmarkt. Van gereedschapskisten, bouwmaterialen en verf, bij de bouwmarkten in Zwolle kun je terecht! Sommige bouwmarkten in Zwolle verkopen naast klusspullen en bouwmaterialen ook meubels en woonaccessoires. Super handig, want zo kun je alles in één keer aanschaffen. Wij hebben alle bouwmarkten in Zwolle voor je op een rijtje gezet. Succes met je geklus!

Welk deel van je huis je ook moet aanpakken, de HORNBACH heeft álles in huis. Je vindt hier onder andere materialen voor je badkamer, keuken, tuin en woonkamer. Ook voor wooninspiratie kun je bij de HORNBACH terecht. De medewerkers van deze bouwmarkt in Zwolle nemen de tijd om jouw wensen te bespreken en zo samen tot een mooi ontwerp te komen. De HORNBACH Zwolle bevindt zich aan Katwolderweg 6.

Bouwmarkten in Zwolle
Bouwmarkten in Zwolle

Vlakbij deze bouwmarkt Zwolle vind je, aan de Rieteweg 6, de GAMMA. Ook bij deze bouwmarkt verkopen ze materialen en producten voor allerlei verschillende klussen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe lampen, fris behangetje, gereedschappen en zelfs een sleutelservice! Beide bouwmarkten in Zwolle zijn gemakkelijk te bereiken met zowel het OV als de auto. Er is genoeg parkeerruimte om je auto (en aanhanger) vol te laden met bouwmaterialen!

Doe-het-zelf bouwmarkten in Zwolle

Doe-het-zelf artikelen vind je ook bij de bouwmarkt Karwei in Zwolle. Wandel deze bouwmarkt in Zwolle binnen en vind alle benodigdheden voor jouw klusserij. Naast bouwmaterialen en meubels biedt deze bouwmarkt in Zwolle ook verschillende diensten aan die jouw functie als Bob de Bouwer een stuk gemakkelijker maken.

Zo biedt Karwei een zaagservice, verfmengservice en bouwafval service aan en kun je hier ook een aanhanger en gereedschappen huren! Erg makkelijk als je een prijzige gereedschap maar eenmalig nodig hebt. Deze bouwmarkt bevindt zich in Zwolle-Zuid aan de G. Stephensonstraat en is gemakkelijk te bereiken. Aan de klus!

Bouwmarkt Zwolle
Bouwmarkt Zwolle

Een andere doe-het-zelf bouwmarkt in Zwolle is de Praxis aan de George Stephensonstraat. Deze bouwmarkt in Zwolle is the place to be voor zowel een grote als een kleine klus. Zoals ze zelf zeggen: ‘’Bij Praxis vind je alles om van jouw klus een succes te maken.’’ Of je nou al jaren aan het klussen bent of voor het eerst een hamer vastpakt, bij Praxis vind je al je klus benodigdheden. Heb je vragen over een product of kan je wel wat advies gebruiken? De medewerkers van deze bouwmarkt in Zwolle helpen je graag!

Verfwinkels in Zwolle

Wil je je woonkamer van een nieuw likje verf voorzien en zo een nieuwe sfeer creëren? Goed idee! Scoor een blik verf bij de bouwmarkt of verfwinkel in Zwolle en ga aan de slag. Eerenstein & Boer aan de Vechtstraat is een verfwinkel in Zwolle die verf, behang en raamdecoratie verkoopt. Deze verfwinkel in Zwolle heeft al jaren ervaring en kan daardoor passend advies geven. Struin door de winkel, doe inspiratie op en maak je huis nóg mooier!

Verfwinkels in Zwolle
Verfwinkels in Zwolle

Je kunt ook een kijkje nemen bij de verfwinkels Olijslager Verf en Sigma Service Center Zwolle.

Overige bouwmarkten in Zwolle

Ook bij Stiho-bouwplein kun je terecht voor al je bouwmaterialen. Het assortiment van Stiho bestaat uit meer dan 10.000 artikelen, waaronder verschillende houtsoorten, ijzerwaren, gevelbekleding en isolatie. De keuze is reuze!

De Bouwhal op de Marslanden van Zwolle is een nog wat onbekende naam op het vlak van bouwmarkten in Zwolle. Bij de Bouwhal worden er nieuwe en hergebruikte bouwmaterialen verkocht. Persoonlijke aandacht en de lage verkoopprijzen maken deze bouwmarkt in Zwolle een zeer geschikte plek voor klussers. De medewerkers van de Bouwhal zijn gespecialiseerd en zeer deskundig en geven je passend advies voor jouw klusprojecten. Andere bouwmarkten in Zwolle zijn De Fabriekswinkel Zwolle en Wildkamp.

Woonboulevard Zwolle

Ben je klaar met klussen en is het tijd om je huis in te richten? Bezoek dan de Woonboulevard Zwolle! De woonboulevard telt verschillende winkels, waar je terecht kunt voor nieuwe meubels, woonaccessoires en andere dingen om je huis hélemaal af te maken. Zo maak je van je huis een thuis.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle