navigatie overslaan

Villa Mooi

Villa Mooi verkoopt kleurrijke kleding van merken als King Louie, Zilch, 4 FunkyFlavours, Danefae, Occure, Bakery Ladies en Froy&Dind.

Al onze kleding is 'fair wear', ze wordt verantwoord en duurzaam geproduceerd. Het is een collectie waar we trots op zijn, waar we graag advies over geven en die we enthousiast verkopen. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in onze 'stenen' winkel in Zwolle. Daar verkopen wij naast de kleding origineel speelgoed, knuffels, knutselspullen, spellen, boeken en nog veel meer! Onze klanten vinden het meestal gezellig shoppen in de Villa waar je ogen tekort komt.

Wilt u op de hoogte blijven van onze kleding, artikelen en nieuwigheden? Like dan onze Facebook en Instagram pagina. En wist u dat je onder de kopjes 'hoogtepunten' een heel goed overzicht krijgt van onze artikelen? Wij zijn druk doende met het vullen en updaten van onze webshop wanneer daar even ruimte voor is maar zijn niet in staat om tijdens deze crisis genoeg vrouwkracht vrij te maken om alles uit onze winkel up-to-date in de webshop te krijgen. U kunt ons altijd bellen om te vragen of we iets op voorraad hebben.