Sassy Zwolle

Sassy kleding boutique voor dames! Wij laten ons inspireren door Scandinavië.

Shopspot is zoals de naam het al zegt, een (online) plek waar je de meest toonaangevende merken shopt. Van Co Couture, By-Bar, Modström tot aan Minus. Deze mix aan merken komt voort uit de kleding boutiques Sassy & Spotted. Ontdek de verschillende stijlen, merken en collecties online of in de winkel.

Het begon allemaal in 2016 met de kleding boutique Spotted in het leukste straatje van Zwolle: de Sassenstraat. Één jaar later werd daar nog een kleding boutique aan toegevoegd, genaamd Sassy. Op deze manier kunnen wij jou een brede selectie aan merken bieden. Wij laten ons inspireren door Scandinavië. De Scandinavische merken staan voor natuurlijke producten en eenvoud.

Bij Shopspot vind je een snel wisselende collectie, wat zorgt voor exclusiviteit. Iedere week worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Zo blijven we jou voorzien van de laatste trends. Wij zijn er voor een diverse en brede groep vrouwen die hun eigen individuele stijl voorop stellen. Om je hierbij te helpen kan je altijd bij ons terecht voor kledingadvies. Stuur ons gerust een dm via Instagram of kom langs in één van onze kleding boutiques. Van kleding, schoenen tot aan sieraden, bij Shopspot shop je de volledige outfit.

Sassy Zwolle

#Zwolle