Van der Velde in de Broeren

Achter de Broeren 1 - 3 8011 VA Zwolle

Van der Velde in de Broeren (voorheen Waanders in de Broeren) wordt door velen de mooiste boekhandel van Nederland genoemd. Gevestigd in de Broerenkerk, een monumentaal kerkgebouw net een rijke historie.

De moderne inrichting is verweven met de traditionele stijlelementen van de oude kloosterkerk. Wij willen onze bezoekers blijvend verrassen, niet alleen met een steeds wisselende boekencollectie, maar ook met een continu veranderend assortiment cadeauartikelen, lekker eten en drinken of genieten van een lezing of concert. Dit is niet zo maar een boekhandel maar een belevenis!

Tourist Info - Van der Velde in de Broeren

Hier begint je bezoek aan Zwolle. Je vindt de Tourist info recht tegenover de ingang. Ga je een gezellig weekendje weg of wil je uitjes zoeken in eigen stad? In de wereld ‘Op stap’ haal je de wandel- en fietskaarten, informatie over evenementen, over de mooiste musea en over bijzondere, verstopte boetiekjes.

Bij Tourist info oriënteer je je op de beste plekjes voor een hapje eten in Zwolle en vanaf hier starten ook de stadswandelingen. Hier koop je bovendien grappige, typisch Nederlandse cadeauartikelen om mee te nemen naar huis, zoals het ‘Delfts blauwe’ porselein van het label Hollandsche Waaren en leuke historische uitgaven over stad en regio.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle