Winkelen

Zwolle is de grootste en meest veelzijdige shopstad van Overijssel met honderden winkels in alle soorten en maten, van grote namen tot kleine speciaalzaken waar het goed toeven en winkelen is. Klik hier om de stadsplattegrond van de binnenstad te downloaden!
De vaste koopavond in Zwolle is de donderdagavond.

 1. Patisserie Chocolaterie Lindeboom

  Patisserie Chocolaterie Lindeboom

  Adres
  Kerkstraat 39, 8011 RV Zwolle

  Wij verleiden u graag met meer dan 20 soorten bonbons, diverse chocolaatjes, chocolade van het seizoen en truffels. Door de veelzijdigheid van chocolade hebben wij voor iedere gelegenheid het juiste product. Onze bonbons en chocolade zijn GLUTENVRIJ en ook SUIKERVRIJE bonbons zitten in ons assortiment.

 2. Spotted

  Spotted

  Adres
  Sassenstraat 43, 8011 PB Zwolle

  Spøtted biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van mooie merken. Dit zijn onder andere hippe items van de vernieuwende internationaal bekende merken: Anna+Nina, Coster Copenhagen, Lois, Modström, Nümph, Rosefield, Saint Tropez, Sparkz en Zoe Karssen.

 3. ModeTheater Zwolle

  ModeTheater Zwolle

  Adres
  Luttekestraat 36, 8011 LR Zwolle

  Het ModeTheater is een bedrijf van 3 winkels met als hoofdvestiging Hattem. Hattem is een bijzondere damesmodezaak gevestigd in het "gesticht voor oude mannen". De hoge plafonds lenen zich voor een unieke presentatie van de mode en regelmatig wisselende kunstexposities. ModeTheater Hattem is te vinden aan de Kerkstraat in het centrum van Hattem.

 4. Noordhuis Kantoorspecialiteiten

  Noordhuis Kantoorspecialiteiten

  Adres
  Boerendanserdijk 37, 8024 AE Zwolle

  Een blik in onze showroom geeft een beeld van het enorm uitgebreide assortiment. Persoonlijke aandacht, een grote vaardigheid in het snel vinden van echte oplossingen en een compacte, open organisatie met korte lijnen vormen de basis van de veelal langdurige relaties die wij met onze klanten aangaan.

 5. De Stadsbakker

  De Stadsbakker

  Adres
  Blijmarkt 4, 8011 NE Zwolle

  Vanaf 2010 is hij weer terug van weggeweest. Een echte Zwolse stadsbakker. Als u de winkel binnenkomt ruikt u de heerlijk geur van brood en banket.

 6. Moonloft

  Moonloft

  Adres
  Spoelstraat 32, 8011 RX Zwolle

  Leuke hebbedingetjes gegarandeerd bij Moonloft. Mooi servies, kussens, kandelaars, kleedjes en nog meer dingen die je allemaal mee wilt nemen.

 7. Van Rossum IJzerhandel B.V.

  Van Rossum IJzerhandel B.V.

  Adres
  Thomas a Kempisstraat 29, 8021BH Zwolle

  Van Rossum's specialisten bezoeken u gratis en vrijblijvend. De specialisten van Van Rossum staan 6 dagen in de week tot uw beschikking voor advies.

 8. Biologische slagerij Haverkort

  Biologische slagerij Haverkort

  Adres
  Assendorperstraat 49, 8012DE Zwolle

  Lekker, gezond en verantwoord eten, met welzijn voor dier en mens als basisis het uitgangspunt van deze biologische slager.

 9. Vishandel Theo Muys

  Vishandel Theo Muys

  Adres
  Democratenlaan 4, 8014VC Zwolle

  Vishandel Theo Muys nodigt u uit om ons gehele assortiment te ervaren in een van onze vestigingen te Zwolle. Kwaliteit en Ambacht, Uw Visspecialist.