Winkelen

Zwolle is de grootste en meest veelzijdige shopstad van Overijssel met honderden winkels in alle soorten en maten, van grote namen tot kleine speciaalzaken waar het goed toeven en winkelen is. Klik hier om de stadsplattegrond van de binnenstad te downloaden!
De vaste koopavond in Zwolle is de donderdagavond.

 1. De Theemakers

  De Theemakers

  Adres
  Van Karnebeekstraat 121, 8011 JE Zwolle

  In een thee atelier van De Theemakers aan de Van Karnebeekstraat 121 in Zwolle mét uitzicht over de stad en op 5 minuten wandelen van het NS station Zwolle volg je thee workshops. Onder leiding van een gediplomeerd theesommelier proef je heerlijke theesoorten of maak je je eigen theeblend zelf!

 2. Moonloft

  Moonloft

  Adres
  Spoelstraat 32, 8011 RX Zwolle

  Leuke hebbedingetjes gegarandeerd bij Moonloft. Mooi servies, kussens, kandelaars, kleedjes en nog meer dingen die je allemaal mee wilt nemen.

 3. Franck

  Franck

  Adres
  Diezerpoortenplas 9, 8011 VV Zwolle

  Een eetwinkel met de lekkerste maaltijden, culinaire soepen, waanzinnige frisdranken, chocolade, vers gebakken biologisch broden en nog veel meer.

 4. Multicopy

  Multicopy

  Adres
  Gasthuisplein 16, 8011SC Zwolle

  Multicopy Zwolle Centrum is al lang niet meer de copyshop en sneldrukkerij van jaren geleden.

 5. ’t Konkeltje Koffie en Thee Specialiteiten

  ’t Konkeltje Koffie en Thee Specialiteiten

  Adres
  Dijkstraat 3, 8011XS Zwolle

  Sfeervolle winkel en specialist op het gebied van in Zwolle, ambachtelijk gebrandde koffie (Algra Mocca d'Or) en 120 soorten hoogwaardige losse thee! U koopt er leuke kado-artikelen of laat een kado samenstellen.

 6. IJsboerderij IJscowd

  IJsboerderij IJscowd

  Adres
  Hilsdijk 100, 8051 KE Hattem

  Bij ijsboerderij IJscowd in Hattem kun je het hele jaar terecht voor heerlijk ambachtelijk roomijs en mooie streekproducten. Voor het maken van ons ijs gebruiken wij de verse melk van onze koeien op de boerderij. En dat proef je!