Winkelen

Zwolle is de grootste en meest veelzijdige shopstad van Overijssel met honderden winkels in alle soorten en maten, van grote namen tot kleine speciaalzaken waar het goed toeven en winkelen is. Klik hier om de stadsplattegrond van de binnenstad te downloaden!
De vaste koopavond in Zwolle is de donderdagavond.

 1. Librije's Winkel

  Librije's Winkel

  Adres
  Spinhuisplein 1, 8011 ZZ Zwolle

  Jonnie Boer kreeg vaak de vraag van gasten of zij niet wat gelei, jam of dressing, zoals geserveerd werd in De Librije, konden kopen. Dit leidde tot de opening van Librije’s Winkel in september 2005.

 2. Franck

  Franck

  Adres
  Diezerpoortenplas 9, 8011 VV Zwolle

  Een eetwinkel met de lekkerste maaltijden, culinaire soepen, waanzinnige frisdranken, chocolade, vers gebakken biologisch broden en nog veel meer.

 3. Moonloft

  Moonloft

  Adres
  Spoelstraat 32, 8011 RX Zwolle

  Leuke hebbedingetjes gegarandeerd bij Moonloft. Mooi servies, kussens, kandelaars, kleedjes en nog meer dingen die je allemaal mee wilt nemen.

 4. De Theemakers

  De Theemakers

  Adres
  Van Karnebeekstraat 121, 8011 JE Zwolle

  In een thee atelier van De Theemakers aan de Van Karnebeekstraat 121 in Zwolle mét uitzicht over de stad en op 5 minuten wandelen van het NS station Zwolle volg je thee workshops. Onder leiding van een gediplomeerd theesommelier proef je heerlijke theesoorten of maak je je eigen theeblend zelf!

 5. Van Beek Lederwaren

  Van Beek Lederwaren

  Adres
  Grote Markt 4-5, 8011 LV Zwolle

  Ben je op zoek naar luxe lederwaren, businesscases en of travel-artikelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.