De leukste winkelstraatjes

Zwolle is een leuke en bruisende stad waar je heel erg goed kunt winkelen. Het winkelgebied concentreert zich voornamelijk in de straten rond de Diezerstraat. Je vindt er onder andere de bekende grote ketens zoals H&M, The Sting, Douglas, Vero Moda, Jack & Jones etc. De Primark bevindt zich aan de Melkmarkt en ook de Zara heeft haar deuren geopend.

In de Sassenstraat en de Luttekestraat en Melkmarkt vind je unieke boetiekjes, vintage winkels en design winkels. Zeker als je op zoek bent naar kleding en aparte winkeltjes zijn deze straten absolute aanraders!

Naast de uitgebreide winkelgebieden staat Zwolle ook bekend om de oude karakteristieke gebouwen die de stad rijk is. Veel monumentale gebouwen zijn bewaard gebleven en hierdoor is er veel historie te zien in Zwolle. Dit maakt winkelen in deze stad een hele belevenis.

Op de Grote Markt kun je neerstrijken voor gezellige restaurants en eettentjes. Ook kun je hier ’s avonds heerlijk dineren. Op de Grote Markt kijk je uit op de monumentale gebouwen in de stad. Dit geeft een indrukwekkende impressie!

En stijk neer op de Nieuwe Markt, het fijnste plein van Zwolle!