Wellness Zwolle

Soms moet je gewoon even een momentje voor jezelf nemen en quality time inplannen. Wat is nou een betere plek om dat te doen dan bij een wellness Zwolle? De beste wellnesscentra in en rondom Zwolle staan hieronder beschreven. Zo hoef jij alleen nog maar te boeken en bovenal heerlijk te ontspannen!

Relaxen bij een wellness Zwolle

Ontsnap aan alle drukte en gun jezelf een dagje he-le-maal niets doen. Nouja niets doen, alleen kiezen wat de beste sauna is of welk bad je in plonst. Dat is het enige waar jij aan hoeft te denken tijdens een bezoekje aan de wellness in Zwolle! Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en daar hoort een (mid)dagje relaxen ook bij. Zo kun je er weer met een frisse blik en nieuwe energie tegenaan!

Net buiten Zwolle vind je een echt pareltje van een sauna: Sauna Swoll. Dit is dé plek voor een natuurlijk pauzemoment voor jezelf. Met zijn ligging midden in de weilanden van Wijthmen kan niets jouw ontspannen relax moment nog verstoren. Deze wellness Zwolle beschikt over alle faciliteiten die jij je maar kunt wensen. Denk bijvoorbeeld aan veel verschillende sauna’s, baden, relaxruimtes en een restaurant. Dankzij de ligweide van maar liefst 2,5 hectare, panoramasauna, zwemvijver en beach sauna ervaar je zowel ontspanning als het echte vakantiegevoel. Naast de reguliere entree kun je ook kiezen voor een speciaal arrangement. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ‘Verwen Arrangement’, waarbij je helemaal in de watten wordt gelegd. Dit arrangement is inclusief massage, lekkernijen, onbeperkt gebruik van alle faciliteiten, een zonnebanksessie en meer.

Wellness Sauna Swoll
Wellness Sauna Swoll

Wellness en massage in Zwolle

Anders dan alle andere wellnesscentra in Zwolle is Floaten & Zoutkamer Zwolle. Hier kun je namelijk een unieke ervaring opdoen door te gaan floaten. Tijdens een floatsessie drijf je op heel zout water in een zogenoemde floatroom. Deze ruimte is voor één persoon en sluit al het geluid en prikkels van buiten de ruimte af. Een floatsessie duurt hier 75 minuten, waarin jij zowel mentaal als fysiek ultieme ontspanning zult ervaren. Wist je dat 1 uur floaten gelijk staat aan 5 uur slaap? Ervaar het zelf bij deze wellness Zwolle en voel hoe je lichaam na een bezoekje helemaal is opgeladen… Naast floaten kun je bij deze wellness ook kiezen voor een massage, halotherapie, de spacapsule en infraroodsauna.

Ben je niet in voor een hele dag naar de wellness, maar wel toe aan momentje voor jezelf? Boek dan een massage bij Massageboetiek Oikoa. Je kunt bij deze wellness Zwolle terecht voor een ontspannende en hoogwaardige massages. Met een divers aanbod aan massages, elk met zijn eigen aandachtspunt, weet je zeker dat er een geschikte massage voor je tussenzit. Kies je bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage of heb je last van je lichaam en wens je een triggerpointmassage? Gun jezelf dit momentje en wij kunnen je garanderen dat je hier helemaal relaxed en met een glimlach op je gezicht de deur uitgaat.

Massageboetiek Oikoa
Massageboetiek Oikoa

Wellness Zwolle combineren met een nachtje weg

Wil je zo lang mogelijk in die ontspannings-bubbel blijven zitten? Kies er dan voor om een bezoekje aan de wellness te combineren met een nachtje weg! Het kan bij Van der Valk Hotel Zwolle. Dit hotel beschikt namelijk over een luxe wellness center, waar hotelgasten gratis gebruik van mogen maken. Zo kun jij je écht opladen tijdens een nachtje weg. En voor extra-extra ontspanning kun je ook nog een massage boeken, heerlijk! De wellness beschikt over Finse sauna’s, infrarood sauna’s en een Turks stoombad. Tegen betaling kun je ook gebruikmaken van de zonnebank.

Wil je ontspanning met inspanning combineren, neem dan ook een kijkje in de fitness. Het Fitness Center is voorzien van moderne apparatuur, waaronder loopbanden, een krachtapparaat en bosu bal. Tijdens het sporten wordt je beloond met een prachtig uitzicht over de Hanzestad.

Splinternieuwe wellness Zwolle

Wellness Zwolle
Wellness Zwolle

Het is nog even wachten en geduld hebben, maar eind 2023 wordt er een splinternieuwe wellness Zwolle geopend! Dit wellnesscentrum, genaamd het Ontspanningscentrum, wordt helemaal energie-neutraal en zal zich volledig focussen op persoonlijke aandacht, ontspanning en onthaasten. Naast meerdere sauna’s wordt deze duurzame wellness in Zwolle ook voorzien van rustruimtes, baden en fitnesscircuits. Bovendien zullen er ook yoga, pilates en mindfulness workshops worden georganiseerd. Alles om jouw lichaam en geest in balans te houden!

#Zwolle