Botenverhuur-Schoone

Een boot of sloep huren in Zwolle, dan ben je bij ons botenverhuur bedrijf op het juiste adres. We hebben als botenverhuur vier verschillende type fluisterboten en sloepen om te huren.

Onze elektrische verhuurboten en sloepen zijn geschikt van 2 tm 9 personen. Een vaarbewijs is niet nodig voor onze elektrische verhuurboten en verhuursloepjes, de bediening is simpel en na een korte instructie kun je veilig het water op. Kun je nog niet zwemmen, dan kun je bij ons ook een zwemvest krijgen. Onze botenverhuurbedrijf ligt in de grachten van Zwolle aan de Harm smeengekade vlakbij de parkeergarage Emmawijk. Je kunt al een bootje bij ons huren voor 10,- euro per uur. De verhuurboten en verhuursloepen zijn eenvoudig online te reserveren via onze reserveringspagina.

De grachten van Zwolle en het aanzicht vanaf het water zijn zeer de moeite waard. Maak zelf een rondvaart bij ons botenverhuurbedrijf in Zwolle en vaar met onze elektrische boten of sloepen door de historische binnenstad en ervaar hoe rustig, groen en authentiek het aanzicht van deze Hanzestad vanaf het water is.