Boot huren Zwolle

Harm-Smeengekade 15 8011 AK Zwolle

Reserveer nu uw eigen bootje inclusief koelbox voor een onvergetelijke dag op de grachten van Zwolle!

Huur bij ons uw bootje om de grachten van Zwolle op eigen gelegenheid te ontdekken vanaf het water! Wilt u liever gevaren worden? Liever een gids die u alles over Zwolle vertelt? Of zelfs een volledig geregelde BBQ op het water voor uw familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Onze tarieven voor het huren van een boot in de grachten van Zwolle zijn variabel; u betaalt een basisbedrag voor het eerste uur en een lager bedrag voor elk extra uur. Dus; hoe langer u vaart hoe lager de prijs per uur! Er mogen 7 mensen mee per boot en wij hebben 31 boten beschikbaar voor als u met meer personen komt. Onze bootjes zijn ook heel makkelijk te koppelen, zo maakt u tijdens het varen een brede boot voor 14 personen!

Hapjes en drankjes mag u zelf meenemen, wij hebben koelboxen gevuld met ijsblokjes voor u te huur voor 7,50. Tevens kunt u bij ons tegen redelijke tarieven drankjes (bier/wijn/fris) kopen op de opstaplocatie voor als de koelbox nog niet vol is!

Onze reserveringstool rekent alles netjes voor u uit zodat u precies weet hoeveel uw ervaring op het water van Zwolle u kost!

Reserveer nu

#Zwolle