Filmtheater Fraterhuis

Filmtheater Fraterhuis dankt haar gezelligheid aan het warme filmhart van meer dan 120 vrijwilligers. Samen maken zij van het Fraterhuis een podium voor de onafhankelijke en karaktervolle kwaliteitsfilm.

Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie; het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is het Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Prijzen

Een kaartje voor de film kost € 9,50. Vrienden van het Fraterhuis betalen op vertoon van hun Vriendenpas € 7,50. Tot twaalf jaar betaal je € 6,50 of € 4,00.

Kaarten zijn online via de website te koop of aan de kassabalie van het Fraterhuis. Zowel in de voorverkoop als voorafgaand aan de voorstelling.

VERHUUR

De filmzalen en locatie van Filmtheater Fraterhuis kun je huren voor een besloten filmkijkfeest of een schoolvoorstelling. Voor meer informatie over de prijzen (vanaf € 250 per dagdeel) en mogelijke vertoningsmomenten (buiten de openbare filmvoorstellingen om) kun je contact opnemen met het secretariaat via kantoor@filmtheaterfraterhuis.nl

SCHOLEN & FILMCULTUUR & MEDIAWIJSHEID

Het Fraterhuis is dé plek voor filmcultuur in Zwolle waar dagelijks kwaliteitsfilms worden vertoond. Voor (basis)scholen uit Zwolle en omgeving bieden wij daarom een breed pakket aan filmgerelateerde schoolprogramma's. Een film ervaren, een kijkje achter de schermen of gewoon heel veel leren over film; het kan in Filmtheater Fraterhuis.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle