Schouwburg Odeon - Zwolse theaters

Blijmarkt 25 8011 ND Zwolle

Een rijksmonument van meer dan 180 jaar oud. Gelegen op een unieke locatie in hartje Zwolle, tegenover Museum De Fundatie. Schouwburg Odeon is het culturele hart van de stad. Met een drietal theaterzalen en twee ruime vergaderzalen zijn er tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Zodra je bij Schouwburg Odeon de bonbonnièrezaal binnenloopt, voel je de magie van het oude theater.

Een rijksmonument van meer dan 180 jaar oud. Gelegen op een unieke locatie in hartje Zwolle, tegenover Museum De Fundatie. Schouwburg Odeon is het culturele hart van de stad. Waar je overdag terecht kunt voor een goede kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om te werken. Met een drietal theaterzalen en twee ruime vergaderzalen zijn er tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten tot circa 500 personen.

Schouwburg Odeon: het culturele hart van de stad. Waar je overdag terecht kunt voor een goede kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om te werken. En waar 's avonds inspiratie en vernieuwing centraal staan tijdens één van de vele programma’s. Theatermakers en -bezoekers treffen elkaar op deze plek waar het de hele dag goed toeven is, ook als er geen voorstelling op het programma staat.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle