Stappen in Zwolle

Wanneer de zon onder gaat, maken de drukke winkelstraten en gevulde terrassen plaats voor goede muziek, honderden feestgangers en bovenal gezelligheid. Zwolle is zowel overdag als ‘s nachts een bruisende stad! Je kunt tot in de vroege uurtjes uitgaan in Zwolle en dansen op je favoriete deuntjes. Ga de gezellige cafés in Zwolle langs met je vrienden of laat je beste moves zien op de dansvloer van de clubs in Zwolle: er is voor ieder wat wils!

De leukste clubs Zwolle

Uitgaan in Zwolle doe je het állerbeste in de Voorstraat. Zodra je deze straat binnenloopt, bevind je je in een waar feestdecor. De hele straat is gevuld met clubs en cafés en je hopt er zo van de een naar de ander. Café Bloopers is al ruim 20 jaar hét feestcafé van Zwolle, te vinden in de Voorstraat. Bestel een meter bier en swing er op los! Bij Bloopers is er van alles te doen. Laat bijvoorbeeld jouw zangkunsten horen tijdens Bloopzuiver, de karaoke avond op iedere laatste woensdag van de maand!

Uitgaan Zwolle
Uitgaan Zwolle

Een splinternieuwe club in Zwolle is Bonabo Social Club. Bij dit bijzondere plekje in de Voorstraat kun je terecht voor een hapje, drankje en dansje. Deze club Zwolle is een goede plek om jouw avond uitgaan in Zwolle te beginnen, want de zaak sluit namelijk om 2:00 uur. Bovendien staan er allerlei lekkere gerechtjes op de kaart die zorgen voor een goede bodem voor het stappen in Zwolle. Het interieur van de club is waanzinnig. De botanische sferen komen overal terug: van een waterval achter de bar tot aan bont behang met apen.

Loop vervolgens verder de Voorstraat in naar Shotto en studentencafé Het Vliegende Paard. Deze clubs in Zwolle zijn mega populair en dat is niet voor niets. Je kunt hier goede muziek en een nóg betere sfeer verwachten. Combineer dat met jouw favoriete drankje en goed gezelschap en de avond is compleet!

Gezellige cafés in Zwolle

Naast de clubs in Zwolle zijn er ook tal van gezellige cafés te vinden, waar je terecht kunt tijdens het uitgaan in Zwolle. Loop Café de Kuiperij eens binnen bijvoorbeeld. In dit bruine café in de Voorstraat wordt er iedere week livemuziek georganiseerd en heb je keuze uit een enorm assortiment aan (speciaal)biertjes, whisky en wijn. Proost!

Cafés in Zwolle
Cafés in Zwolle

Nog zo’n gezellig muziekcafé in Zwolle is Jack’s Music Bar. Ieder weekend dans je hier op livemuziek van verschillende genres, van jazz en blues tot rock en metal. Daag je vrienden uit om een potje te poolen of een pijltje te gooien en bestel een écht Amerikaans biertje aan de bar. Dit café Zwolle is een te gek adresje voor een gezellig avondje stappen in Zwolle! Andere populaire cafés die je wilt bezoeken tijdens het uitgaan in Zwolle zijn Café de Stoof, Café de Tagrijn en Café de Hete Brij. De keuze is reuze!

Cocktailbar Zwolle

Gezellig avondje stappen in Zwolle met je vriendinnen? Begin de avond goed met een bezoekje aan een cocktailbar! Er zijn verschillende uitgaansplekken in Zwolle, waar je jouw favoriete cocktail kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan Liquor Bar The Crown of bezoek eens Mi Amor. Bij de laatste drink jij elke donderdag jouw favoriete cocktail voor een speciaal prijsje.

Cocktailbar Zwolle
Cocktailbar Zwolle

The Dublin House is een ander adresje die je niet wilt missen tijdens het uitgaan in Zwolle. Deze pub in Zwolle staat bekend om zijn immense aanbod aan whisky en uitgebreide cocktailkaart. Je kunt hier ook nog eens supergezellig zitten in een bijzondere setting. Vergeet ook niet om de rode telefooncel te spotten. De ingang naar de trendy Peacock bar is daarin te vinden. Deze verborgen en unieke cocktailbar is een highlight voor de echte liefhebber. Tot slot is Stadscafé Blij ook een gezellige plek met goede cocktailbar in Zwolle. De Frozen Slush Cocktails zijn een echte aanrader!

#Zwolle