Kerstvakantie tips voor kinderen

  • 2 minuten leestijd
  • 146 x bekeken

De kerstvakantie staat weer voor de deur! Door de maatregelen kan het moeilijk zijn om originele kerstactiviteiten voor kinderen te bedenken. Met deze kerstvakantie tips voor kids wordt de kerstvakantie, ondanks de maatregelen, alsnog een magische vakantie.

Audiotour door Zwolle

Hanzestad Zwolle vormt het decor van verschillende audiotours. Een audiotour geeft je de kans om de stad op een hele nieuwe manier te verkennen. Een leuke en populaire audiotour voor kinderen is ‘De dennenboom die groot wilde zijn’. Deze audiotour neemt kinderen mee in een verhaal over een jonge dennenboom. De boom doet zijn best om heel hard te groeien, zodat hij net zo groot wordt als de reuzensparren om hem heen. Maar waarom worden de sparren omgezaagd? Waar gaan ze heen?

Deze audiotour door Zwolle kan het beste worden gecombineerd met de Lichtbeelden route door Zwolle. Zo kom je tijdens de audiotour prachtige lichtbeelden tegen, verspreid over de stad. Ook de audiotour ‘Het meisje zonder handen’ is een audiotour door Zwolle voor kinderen. Deze kerstactiviteit met kinderen is perfect voor een gezellige avond met het gezin. Bewonder het prachtige kerstdecor van Zwolle en geniet van de bijzondere audiotour.

Audiotour in Zwolle
Audiotour in Zwolle

Andere tips voor kerstvakantie met kinderen

Moeten de kids hun energie echt even kwijt? Het maken van een winterwandeling is natuurlijk ook altijd een goed idee! Wie weet hebben we het geluk dat er sneeuw valt in de kerstvakantie en kunnen we met z'n allen een sneeuwpop maken!

Met een bezoekje aan de bioscoop zit je natuurlijk ook altijd goed. Hoewel we door de maatregelen de bioscoop niet fysiek kunnen bezoeken, kun je natuurlijk wel een 'thuisbioscoop' creëren! Kies een leuke kinderfilm uit bij Pathé en huur deze bijvoorbeeld! Een grote bak popcorn erbij en iedereen is tevreden! Kerst met kinderen hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Samen een leuke activiteit doen, is vaak al genoeg voor een gezellige en magische kerstvakantie. Fijne feestdagen!

Pathé Zwolle
Pathé Zwolle

Wat vind je van de informatie op deze pagina?