Karten in Zwolle

3,2,1, GO!

  • Leestijd 4
  • 1361 x Bekeken

Ben jij een echte kartliefhebber of adrenalinejunkie en wil je lekker veilig scheuren? Bezoek een kartbaan Zwolle! Wij hebben de verschillende kartbanen in Zwolle voor je op een rijtje gezet. Daag je vrienden, familieleden of collega’s uit en kom karten in Zwolle!

Karten in Zwolle

Wil je een onvergetelijk teamuitje, vrijgezellenfeest of dagje uit organiseren? Ga karten op een van de kartbanen in Zwolle! Bij karten neem je het tegen elkaar op in de zogenoemde karts en moet je het parcours zo snel mogelijk afleggen. Er zijn verschillende kartbanen in Zwolle te vinden, zowel indoor en outdoor. Ook kun je een bezoekje aan de kartbaan Zwolle vaak goed combineren met een andere activiteit, zoals lasergamen, virtual reality en bowlen. Deze adrenaline-verhogende activiteit staat garant voor een onvergetelijk avontuur!

Indoor kartbaan Zwolle

De allernieuwste kartbaan in Zwolle is Kobalt. Deze kartbaan Zwolle bevindt zich in de welbekende IJsselhallen. In de volledig elektrische karts scheur jij over de racebaan van maar liefst 380 meter lang. Geen ronkende motoren en stank, maar wel een razendsnelle ervaring dankzij de splinternieuwe e-karts. De karts beginnen allemaal met een basissnelheid en iedere ronde die jij in een snelle tijd voltooid, wordt jouw snelheid verhoogd. Gaaf!

Indoor kartbaan Zwolle
Indoor kartbaan Zwolle

Goed om te weten is dat de karts op leeftijd en niveau worden afgesteld. Dit maakt het karten super veilig en ook geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Eén heat duurt gemiddeld 10 minuten en geeft jou de kans om je vrienden te laten zien wie de échte racer is. Met de kartkorting van Kobalt kun je je vrienden na de eerste heat nog wel een keer of twee (of misschien wel vaker) uitdagen!

Bij deze kartbaan Zwolle heb je keuze uit verschillende arrangementen, zodat jouw uitje helemaal perfect wordt. Naast het karten kun je ook een van de verschillende VR-ervaringen uitproberen. Waan je in de wereld van virtual reality en jaag op zombies, ga terug in de tijd of ga op zoek naar De Mol in Nieuw-Zeeland. Deze unieke ervaring is echt een toffe toevoeging op het karten in Zwolle.

Buiten karten in Zwolle

Karten Zwolle
Karten Zwolle

Karten Zwolle kan ook bij Kartcentrum Zwolle. Deze outdoor kartbaan haalt de echte Max Verstappen in jezelf naar boven! Na een overname in 2020 is de kartbaan Zwolle helemaal gerenoveerd. De baan is ruim 540 meter lang en met een pitstraat, FIA startlampen en 15 uitdagende bochten kun je hier een echte race-ervaring opdoen. Doordat je in de buitenlucht scheurt, wordt het gegarandeerd een indrukwekkende race.

Deze kartbaan Zwolle is ook erg geschikt als je wilt gaan karten met een grote groep. Zo kun je met een groep van meer dan 20 personen gaan karten bij Kartcentrum Zwolle. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op en strijden voor de titel. Helm op, race-overall aan en scheuren maar!

Karten in de omgeving van Zwolle

Ook in de buurt van Zwolle zijn verschillende plekjes te vinden, waar je kunt karten. ZERO55 in Apeldoorn is er daar één van. Binnen een half uurtje rijden vanaf Zwolle bereik je deze kartbaan. Uniek aan deze kartbaan nabij Zwolle is de combinatie tussen indoor en outdoor racen. Iederee ronde scheur je een stukje door de buitenlucht. Je kunt een middagje karten ook combineren met een andere activiteit, zoals lasertag, bowlen en virtual reality. Als je op zoek bent naar een avontuurlijke activiteit is dit echt een aanrader!

Karten Zwolle
Karten Zwolle

Een andere kartbaan nabij Zwolle is Kartplaza Actionworld. Deze kartbaan in Nijverdal beschikt over een van de langste indoor kartcircuits van Europa. Met de super snelle kart scheur jij over deze 850 meter lange kartbaan. Daag je vrienden, collega’s of familieleden uit en laat de racer in jezelf zien! Naast het karten kun je bij Kartplaza Ationworld ook lasergamen, paintballen en uit een escaperoom proberen te ontsnappen. Veel plezier en veilige race!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle