Bowlen in Zwolle

Strike!

  • Leestijd 4
  • 6833 x Bekeken

Een gezellig middagje of avondje uit met vrienden of familie? Ga bowlen in Zwolle! Kies een van de hypermoderne bowlingbanen in en rondom Zwolle en laat jouw bowling skills zien. Bowlen Zwolle kan bij de onderstaande adresjes.

Ga bowlen in Zwolle

Daag je vrienden uit en ga gezellig bowlen in Zwolle! Of het nu gaat om een kinderfeestje, teamuitje of een gezellige activiteit met vrienden en familie: een ouderwets avondje bowlen in Zwolle wordt gegarandeerd een geslaagd uitje.

Bowlen & Zo is dé plek in Zwolle, waar je een gezellig balletje kunt gooien. Deze bowlingbaan in Zwolle telt maar liefst 11 hypermoderne bowlingbanen met muziek en lichtshow.f Bestel er een lekker hapje en drankje bij en de bowl competitie kan beginnen! Laat ze zien wie de echte bowler is en gooi alle pins om. Ook de beginnende bowler kan gezellig meedoen bij het bowlen Zwolle. Maak gebruik van de bumpers en de bal blijft blijft op de baan. Handig, want zo wordt scoren een stuk gemakkelijker (en stel je je bowl-imago veilig)!

Bowlen in Zwolle
Bowlen in Zwolle

Naast de bowlingbanen, beschikt Bowlen & Zo ook over een glowgolf en pooltafels. De minigolfbaan bestaat uit 15 verschillende holes, allemaal in het thema van wilde dieren. Jong en oud zal zich hier vermaken!

Na een competitieve bowl-wedstrijd heb je waarschijnlijk wel wat trek gekregen. Neem dan plaats in de loungebar of blijf eten bij Eten & Zo. Je kunt ook kiezen voor een Bowlen & Eten arrangement. Voor een betaalbaar prijsje kun je jouw gezelschap inmaken op de bowlingbaan, ontvang je 2 consumptiemunten bij Bowlen & Zo en mag je 2 uur onbeperkt smullen bij het wereldrestaurant. Dat wordt een fantastisch avondje bowlen in Zwolle!

Bowlen in de omgeving van Zwolle

In de omgeving van Zwolle zijn ook verschillende bowlingbanen te vinden. Op steenworp afstand van Zwolle vind je bijvoorbeeld Bowling Hattem. Dit bowlingcentrum beschikt over 6 moderne, volautomatische bowlingbanen. Mede dankzij het gezellige sfeertje, is dit de perfecte plek om gezellig te gaan bowlen. Ook kun je het bowlen combineren met een buffet, gourmet, barbecue of steengrill. Dat heb je wel verdiend na het gooien van al die strikes!

Je kunt ook bowlen in de buurt van Zwolle bij Bowling Epe-Zwolle. Deze bowling is onderdeel van het Fletcher hotel en telt 4 authentieke bowlingbanen. Ook hier heb je keuze uit verschillende arrangementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Biertje & Balletjes arrangement? Naast een uurtje bowlen krijg je dan ook een drankje naar keuze en een lekkere portie bitterballen!

Bowlen nabij Zwolle
Bowlen nabij Zwolle

Een stukje verder rijden vanaf Zwolle (ca 60 minuten), maar zeker het benoemen waard is de bowlingbaan van Hof van Eckberge. Deze bowlingbaan nabij Zwolle is helemaal rolstoeltoegankelijk en zo ingericht dat iedereen een balletje kan gooien. Zo beschikt deze bowling ook over verschillende hulpmiddelen die je kunnen helpen met het gooien van de bowlingbal. Dit maakt bowlen Zwolle voor het hele gezelschap een groot plezier!

Bowlen en karten nabij Zwolle

Hoe leuk is het om bowlen Zwolle te combineren met een andere activiteit? Voor de adrenaline junkies onder ons is karten daarom een gave toevoeging op je uitje! Kartplaza Actionworld in Nijverdal is zo’n adresje waar je deze twee activiteiten met elkaar kunt combineren. Laat eerst zien wie de bowl-koning(in) is en scheur vervolgens rond op een van de langste kartbanen van Europa!

Karten & bowlen Zwolle
Karten & bowlen Zwolle

Bij ZERO55 kun je bowlen ook combineren met deze en andere activiteiten. Deze bowlingbaan nabij Zwolle bevindt zich slechts op slechts een half uurtje rijden en dat is het zeker waard. Tip: kies voor de VIP-banen van deze bowling, waarbij er bijzondere baanprojecties met bijpassende geluiden worden gebruikt. Dat belooft een onvergetelijk avondje bowlen Zwolle te worden!

Na het bowlen bij ZERO55 kun je je ook nog wagen aan een rondje scheuren in een e-kart, daag je vrienden uit voor lasertag of ontsnap een escaperoom in recordtijd. Genoeg te beleven!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle