Landwinkel De Huppe

Kleine Veerweg 9 8017 BP Zwolle

In de Landwinkel vind je ambachtelijke streek- en boerderijproducten, van eigen erf en van maatschappelijk verantwoorde ondernemers uit de omgeving. Ontdek de prijswinnende, zelfgemaakte biologische kaas van De Huppe en andere delicatessen. Of stel een cadeaupakket samen met heerlijke huidproducten, gemaakt van bloemen uit de pluktuin. Speciaalbieren van lokale brouwers vind je hier ook volop.

Genieten in het groen
De Huppe is prachtig gelegen. Vlakbij de IJssel aan de rand van Zwolle, waar de wijken Schelle en Oldeneel een betoverend en uniek natuurgebied vormen. Op het erf van De Huppe kun je even heerlijk uitrusten met een kopje koffie tijdens een wandel- of fietstocht. Heerlijk geurende lathyrus en felgekleurde zinnia's. Grote knofloken en piepkleine viooltjes. Een bloeiende tuin is een beleving op zich en in die van De Huppe vind je bloemen, planten en kruiden die minder vanzelfsprekend zijn.

Omgeving
Schelle en Oldeneel zijn van oudsher kleine buurtschappen met een uniek landelijk karakter en rijke historie. Het ‘naoberschap’ wordt door de bewoners in ere gehouden. Voor bewoners is het zorgvuldig omgaan met natuurwaarden en het in stand houden van dit vertrouwde buitengebied een vanzelfsprekendheid.

Kaas- en zuivelboerderij De Huppe

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle