Boetiekjes in Zwolle

Artikel

  • Leestijd 5
  • 5801 x Bekeken

We love boetiekjes! In het assortiment van de boetiekjes in Zwolle vind je allerlei unieke items die je op weinig andere plekken vindt. Of je nou op zoek bent naar unieke kledingstukken om je kledingkast een upgrade mee te geven of graag een origineel cadeau scoort voor je vriendin, de boetiekjes in Zwolle staan voor je klaar!

Waar vind ik boetiekjes in Zwolle?

Als je op zoek bent naar unieke boetiekjes in Zwolle, moet je eens naar de Sassenstraat en Luttekestraat. In deze straten vind je namelijk veel boetiekjes. De Sassenstraat is zelfs uitgeroepen tot een van de 10 beste winkelstraten van Nederland. Ook rondom de Oude Vismarkt, Nieuwe Markt en rond het Grote Kerkplein vind je allerlei boetiekjes in Zwolle.

De Diezerstraat kun je beter overslaan als je juist op zoek bent naar boetiekjes. In de Diezerstraat vind je namelijk vooral de bekende winkels, zoals Zara, H&M, Bershka, Levi’s, enzovoorts. In de zijstraatjes vind je overigens wel allerlei unieke boetiekjes. Of combineer juist de bekende winkelketens met de boetiekjes in Zwolle.

Kledingboetiekjes in Zwolle

Boetiekjes Zwolle
Boetiekjes Zwolle

Een uniek boetiekje in Zwolle is Spøtted. Je shopt hier merken als Co Couture, By-Bar, Modstrom en Minus. De collectie wisselt regelmatig, waardoor de allernieuwste trends in de winkel hangen. Ook voor persoonlijk kledingadvies zit je hier helemaal goed. De medewerkers helpen je graag aan jouw perfecte outfit, inclusief schoenen en sieraden. Een stukje verderop vind je Sassy. Deze winkel is vergelijkbaar met Spøtted. De collecties in beide winkels zijn geïnspireerd door Scandinavische stijlen. Beide boetiekjes in Zwolle zijn een bezoekje waard.

En nu je er toch bent… In de Sassenstraat vind je ook Villa Mooi, hèt adres voor mooie, vrolijke en stijlvolle dameskleding. De kleding is ‘fair wear’, dat wil zeggen dat alles verantwoord en duurzaam wordt geproduceerd. De kleding bij Villa Mooi is net iets anders dan bij andere boetiekjes. Unieke èn eerlijke outfits gegarandeerd! Ook voor speelgoed, boeken en allerlei andere hebbedingetjes ben je bij dit boetiekje in Zwolle op het juiste adres. Een bezoekje aan Villa Mooi is een complete belevenis.

Ook in de Assendorperstraat zitten een paar unieke Zwolse boetiekjes, zoals Echt Sjaan. Alle kleding die je vindt bij Echt Sjaan is biologisch en/of fairtrade. Echt Sjaan verkoopt alleen merken met een duidelijke visie op duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden. Ook is een deel van de kleding bij Echt Sjaan handgemaakt. Weet wat je draagt!

Op het Eiland in Zwolle vind je Viva la Moda. De kledingboetiek verkoopt trendy kledingstukken die je niet vindt in de grote winkelketens. Hierdoor weet je zeker dat je unieke kledingstukken draagt. Wat je hier kan verwachten? Veel pastelkleuren, Ibiza-style en vrolijke prints. Het boetiekje in Zwolle zit vlakbij Van der Velde in de Broeren. Loop hier meteen eens langs. We beloven je: je krijgt hier geen spijt van. Van der Velde in de Broeren is een boekhandel gevestigd in een oude kerk.

Aan de Diezerpoortenplas is La Ropa gevestigd. De naam La Ropa betekent kleding in het Spaans. La Ropa heeft een groot assortiment aan dameskleding van veel verschillende merken zoals Part Two, Humanoid, Closed, Bellerose, Samsøe Samsoe, Nomansland etc. Naast kleding biedt de winkel ook een aantal sieraden die onder andere van Atelier Sud vandaan komen.

De Sassenstraat (Foto door PerfectlyTall)
De Sassenstraat (Foto door PerfectlyTall)

Boetiekjes in Zwolle voor de leukste hebbedingetjes

Ook voor originele cadeaus kun je terecht bij de boetiekjes in Zwolle. Ben je op zoek naar een cadeau voor je beste vriendin, een kraamcadeautje of is je vader binnenkort jarig? Lees dan snel verder om te weten waar je moet zijn!

De Moonloft verkoopt woonaccessoires van HKliving, sieraden van Anna + Nina en allerlei lieve babyspulletjes. Maar naast deze merken, vind je er nog veel meer merken. Zo scoor je er ook nog eens kleding van Modström en meer merken. En wil je je interieur een boost geven? Ook dat kan hier met spulletjes van allerlei mooie merken.

Een boetiek in Zwolle voor de leukste sieraden is Bagheera. In Zwolle heeft Bagheera al een flinke naam opgebouwd. Maar als je niet uit Zwolle komt, kan het zo zijn dat je de winkel nog niet kent. Voor sieraden liefhebbers is de winkel zeker een bezoekje waard. Verwen jezelf eens met een sieraad of verras je lover met een mooi item. De winkel vind je in de Roggestraat, een zijstraatje aan het begin van de Diezerstraat.

Ben je toe aan een kopje koffie maar kun je tegelijkertijd ook niet genoeg krijgen van alle leuke boetiekjes in Zwolle? Breng dan een bezoekje aan Engel Winkelcafé. Hier combineer je een lekkere versnapering gewoon met het rondneuzen tussen alle hebbedingetjes. Duurzaamheid en eerlijke producten staan bij het boetiekje in Zwolle hoog in het vaandel. Grote trek? Neem plaats en geniet van de daghap.

Millows is een winkel vol met woonaccessoires, cadeautjes en allerlei hebbedingetjes. Koop een mooie mok voor je vader, een kraamcadeautje voor je nichtje, een wenskaartje voor de verjaardag van een kennis of een heerlijk geurblokje voor jezelf. De winkel bevindt zich in de Sassenstraat en is daardoor makkelijk te combineren met allerlei andere boetiekjes in Zwolle die zich in dezelfde straat bevinden.

De vele boetiekjes in Zwolle zorgen dat je een hele dag lekker rond kan neuzen in de Hanzestad. Vergeet niet af en toe neer te ploffen voor een goed kop koffie of een theetje. Laat ons weten welke boetiek jouw favoriet is!

Moonloft
Moonloft

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle