Om nooit te vergeten!

Vrijgezellenfeest in Zwolle

 • 4 minuten leestijd
 • 215 x bekeken

Het moment is daar, je beste vriend/vriendin heeft de ware gevonden en hij/zij gaat trouwen. Dit moet gevierd worden en daarom is het nu jouw taak om een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Zwolle te organiseren. Tips nodig? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet!

 1. 8

  Het Vliegende Paard

  Normaal gesproken is het Vliegende Paard het tweede huis van veel studenten in Zwolle. Maar bij dit gezellige eetcafé staan ze voor alles open. Het Vliegende Paard heeft verschillende zalen in een sfeervol pand midden in de binnenstad van Zwolle. Bovendien zijn hier verschillende arrangementen bij te reserveren. Weet jij dat de verloofde houdt van zingen? Huur dan bij het Vliegende Paard een karaoke set en zing de longen uit je lijf!

 2. 7

  Kletsen & Proeven

  Kletsen & Proeven is een gezellige bar en bistro in het centrum van Zwolle. Tevens kan je hier zaaltjes huren en bieden ze hele leuke arrangementen aan, zoals verschillende dinerspellen. Bij het ‘moorddiner’ is er iemand vermoord en jij gaat deze moord tijdens het drie gangen menu oplossen. Aan het einde komt de waarheid naar boven. Of probeer het arrangement ‘The Hangover’. Hierbij word je wakker na een avondje stappen, maar zijn er spullen weg en stapje voor stapje kom je steeds meer over de avond te weten. Net zoals in de film the Hangover én heel toepasselijk bij een vrijgezellenfeest!

 3. 6

  Peakz Padel Zwolle

  Wil je iets sportiefs organiseren voor jouw verloofde vriend of vriendin? Dan is padel een leuke activiteit om tijdens zijn/haar vrijgezellenfeest te gaan ondernemen. Padel is een balsport met elementen van squash en tennis. Je speelt het twee tegen twee in een kooi omringd door glas en hekwerk. Het is een hele toegankelijke sport voor jong en oud, ideaal dus voor een vrijgezellenfeest! Peakz Padel is gevestigd in de IJsselhallen in Zwolle en beschikt over vier outdoorbanen en zes indoorbanen. Zo ben je niet afhankelijk van de weersvoorspellingen. Na het spelen van een aantal potjes is er alle ruimte om na te genieten met een drankje op het terras.

 4. 5

  Op het water

  De binnenstad van Zwolle op een gezellige manier ontdekken? Ga varen door de grachten! Hiawatha Actief is een organisatie die uitjes in Zwolle aanbiedt. Daarnaast kan je bij hen heel veel verschillende bootjes huren. Neem een koelbox gevuld met drankjes mee en geniet een dag met een sloep, of huur een BBQ of tapas donut waarbij je eten wordt verzorgd. De bootjes van Hiawatha Actief liggen in een van de grachten van Zwolle, waardoor je eenvoudig mooie vaartochten maakt.

 5. 4

  Belgische Keizer

  Bij de Belgische Keizer waan je je even in de wereld van onze zuiderburen: de Belgen. Het is een sfeervol restaurant in Zwolle met een ruime keus aan speciaalbieren en heerlijke gerechten. Ook hier worden verschillende spellen aangeboden, zoals een escaperoom of hunted. De Belgische Keizer is gevestigd in een prachtig middeleeuws pand met zijn eigen historische verhaal. De geheimzinnige ‘Ome Bertus’ speelt hierin een rol. De stadswandeling van deze ‘Ome Bertus’ begint dan ook bij de Belgische Keizer, gasten proeven hier het bierbrouwsel van hem. Wil je hier meer over weten? Breng snel een bezoekje aan de Belgische Keizer!

 6. 3

  Wijnbar OAK

  Wil je van het vrijgezellenfeest een gezellige middag en/of avond maken en weet jij dat je vriend/vriendin gek is op wijn? Vier het dan bij Wijnbar OAK. Er zijn een heel aantal cafés in Zwolle die allerlei biersoorten aanbieden, maar voor veel wijnkeuze moet je toch echt bij OAK zijn. Je proeft hier de lekkerste wijnen in combinatie met heerlijke hapjes, op een plek waar je gezellig samenkomt met vrienden of familie. Geniet tijdens jouw vrijgezellenfeest in deze ontspannende omgeving met aangename muziek. Ben je niet zo’n liefhebber van wijn? Er staan genoeg andere lekkere drankjes op het menu!

 7. 2

  Poppe Zwolle

  Als je het moeilijk vindt om te beslissen wat een geschikte activiteit is voor het vrijgezellenfeest van je vriend of vriendin, is er altijd een oplossing: een avondje eten bij Poppe Zwolle! Het restaurant is gevestigd in een voormalige hoefsmederij middenin het centrum. Op de eerste verdieping bevinden zich de ‘Huiskamer’ en de ‘Gelagkamer’. Hier kan je heel aangenaam in beslotenheid dineren. Het personeel zal zorgen dat het je aan niks ontbreekt zodat het vrijgezellenfeest een onvergetelijke avond wordt.

 8. 1

  Feesten bij Hedon

  Bij een vrijgezellenfeest is er iets te vieren. Je viert de laatste periode van je beste vriend(in) als ‘vrijgezel’ en je viert dat hij/zij gaat trouwen. Hedon heeft jaarlijks ruim 400 evenementen in de meest uiteenlopende genres, daarom kan je gemakkelijk een bijpassend feestje uitkiezen voor jouw beste vriend(in). Of het nu pop, rock, jazz, blues, metal of techno is!