Ontbijten in Zwolle

Artikel

  • Leestijd 5
  • 1487 x Bekeken

Het ontbijt wordt vaak beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom is het belangrijk om daar aandacht aan te schenken, kies eens voor iets anders dan die boterham met kaas. Zwolle beschikt over een heel aantal leuke, gezonde eetplekjes om je dag goed te beginnen. Kom vooral eens ontbijten in Zwolle!

Ontbijtservice in Zwolle

De welbekende internationale ketens hebben vaak een speciaal concept voor ontbijt. Hierdoor kan je heel goedkoop, maar toch goed, je dag beginnen. Vaak is er een uitgebreid aanbod, dus kan je heerlijk afwisselen.

HEMA heeft een ontbijtservice in Zwolle waarbij je allerlei losse onderdelen kan combineren tot jouw ideale ontbijt. Heb je zin in een gekookt eitje, croissant met jam en boter of een bagel met avocado en ei? Bezoek dan tussen 9 en 10 uur HEMA. Bovendien biedt HEMA Zwolle de ideale plek voor jouw shopdag, de winkel ligt namelijk heel centraal in de Diezerstraat!

Ben je op doorreis en kom je langs Zwolle? Dan is IKEA the place to be om even een ontbijtje mee te pakken. IKEA biedt drie verschillende soorten ontbijt: ‘ontbijtje’, ‘ontbijt ‘en ‘brunch’. Het 'ontbijtje' bestaat heel simpel uit een croissant en een warme drank. Dan is het 'ontbijt' al meer uitgebreid met koffie of thee, een croissant, een bruin of wit broodje, een plakje kaas, jam en margarine. Tot slot de 'brunch' die bestaat uit een wit en bruin broodje, roerei, twee plakjes bacon en zalm en een warme drank (Wel alleen te verkrijgen op zondag). Ben je lid van IKEA Family? Dan krijg je nog fijne kortingen en ben je nog goedkoper uit!

De dag goed beginnen in Zwolle

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je Bij Hartje Zwolle aanschuiven voor een fijn ontbijt. Je kan kiezen om zelf je ontbijt samen te stellen, om een ontbijt special te proberen of je kan genieten van romantische ontbijtplank voor twee. Bij Hartje Zwolle wordt veel gebruik gemaakt van lokale en huisgemaakte producten. Het is zeker de moeite waard om deze gezellige lunchroom eens te bezoeken.

Winkelcafé Engel Zwolle
Winkelcafé Engel Zwolle

Engel Zwolle is een winkel en café in één. Het winkelcafé is gevestigd op de Grote Markt, tegenover het beeld van de aartsengel Michaël. Je bent hier op de juiste plaats als je houdt van mooie spullen en lekker eten en drinken. Je kunt er eveneens ontbijten in Zwolle. Er wordt aandacht geschonken aan eerlijke en heerlijke producten met een goede achtergrond. De ontbijtkaart is compact, zo hoef je niet lang te twijfelen over je keuze. Kies je voor de ontbijtpizza of misschien voor de wentelteefjes?

Bij Villa Suikerberg hoef je er niet zo vroeg bij te zijn. Er wordt hier namelijk van 10 tot 12 ontbijt geserveerd. Kies uit de Villa Suikerberg XL, Goed Begin, Roerei op Toast of Yoghurt Triffle. Ga extra feestelijk ontbijten in Zwolle met een bubbel uit Zuid-Frankrijk. Bovendien heeft Villa Suikerberg hun eigen koffielabel genaamd 1892, het jaar waarin de villa is gebouwd. 1892 is een heerlijke melange gemaakt van koffiebonen die afkomstig zijn uit Costa Rica, Panama en Mexico en met trots gebrand in Zwolle!

Ontbijt laten bezorgen in Zwolle

Wil je rustig aan doen in de ochtend? Maak dan gebruik van een bezorgservice in Zwolle. Dan kan je gewoon lekker in je pyjama blijven én toch genieten van een lekker ontbijt.

Bakker Bart biedt het meest heerlijke ontbijt aan. Het assortiment bestaat uit drie cadeau bezorgontbijtjes: het lekker uitgebreid bezorgontbijt, het goedemorgen bezorgontbijt én het bubbels bezorgontbijt. Alle ontbijtjes bestaan uit drie broodjes en een croissantje, wat aangevuld wordt door een aantal belegsoorten en heerlijke, verse sinaasappelsap. Ook met feestdagen zoals Vader- of Moederdag is het ideaal om zo’n ontbijt te bestellen.

Naast het leuke restaurant dat Anne&Max bezitten in Zwolle, doen ze ook aan ontbijt bezorgen in Zwolle. Er is heel veel keuze aan heerlijke ochtend gerechten en fijne dranken. Veganisten en vegetariërs zijn hier eveneens op de juiste plek, er staat voor hen genoeg op het menu. En wil je jezelf helemaal trakteren? Bestel er dan ook een van de overheerlijke gebakjes bij.

Gezond ontbijten met smoothies in Zwolle

Voor Lots & More was het Lots of Yoghurt waar je vanzelfsprekend yoghurt kon halen, maar ook al gezonde smoothies en huisgemaakte zoetigheden. Toch vonden de eigenaren dat er meer uit viel te halen, waardoor er nu ook allemaal salades, belegde wafels en biologische limonades op de kaart staan. Lots & More is vanaf 9.30 uur geopend, zodat jij je dag hier kan beginnen met een lach!

Lekkernijen bij Lots & More in Zwolle
Lekkernijen bij Lots & More in Zwolle

Is het zonnig weer? Neem dan plaats op het relaxte terras van De Gillende Keukenmeiden mét uitzicht op de Thorbeckegracht. Je geniet hier van een huisgemaakt ontbijt die wordt bereid met seizoensgroenten, zuivel en vleeswaren van biologische ondernemers. Bovendien kan je hier gewoon snoepen van heerlijke taarten zonder toegevoegde suikers! Geen tijd om uitgebreid te ontbijten? Haal dan wat lekkers af bij de take-away.

Ontbijten bij Van Der Valk in Zwolle

Heb je iets te vieren en doe je dat graag samen met een groot gezelschap onder het genot van een uitgebreid ontbijtbuffet? Dan moet je zeker eens naar de mogelijkheden vragen bij Van Der Valk in Zwolle. Ontbijten bij Van Der Valk in Zwolle staat bij veel gasten bekend om zijn hoge kwaliteit en grote variatie. Wanneer ga jij ontbijten in Zwolle.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle