Unieke winkels in Zwolle

Hier moet je zijn!

  • Leestijd 4
  • 7267 x Bekeken

Er zijn allerlei unieke winkels in Zwolle die je niet over mag slaan tijdens een dagje shoppen: een winkel waar alles, maar dan ook echt álles roze is, een winkel met unieke Scandinavische kledingstukken, een winkel met de mooiste sieraden en woonitems en nog veel meer. Lees snel verder voor alle leuke winkels in Zwolle!

  1. 8

    Bonbonnerie Borrel

    Ben jij een zoetekauw? Dan mag je zeker de Bonbonnerie Borrel niet overslaan! Probeer slagroomtruffels in verschillende smaken en allerlei luxe bonbons in deze leuke winkel in Zwolle. Je kunt de bonbons zelfs personaliseren met een foto of een logo. Zelf beweren ze de lekkerste bonbons van Zwolle en omstreken te verkopen, dus dat belooft veel goeds. Heb je langer de tijd en wil je eens iets anders proberen? Volg dan de chocoladeworkshop bij Bonbonnerie Borrel.

  2. 7

    Meinesz & Bennesz

    Heb jij een (verkleed)feestje? Breng dan van tevoren zeker een bezoekje aan Meinesz & Bennesz. Deze feestwinkel heeft alles in huis voor een geslaagd feest. Je vindt er complete verkleedoutfits, zoals een piratenkostuum of een alien. Ook accessoires zoals pruiken of schmink vind je hier. Ben je nog op zoek naar een cadeau? Ook dan kun je in deze unieke feestwinkel in Zwolle terecht.

  3. 6

    Villa Mooi

    Kijk je ogen uit bij Villa Mooi. Zodra je de unieke winkel in Zwolle binnenstapt, word je gegarandeerd vrolijk door alle leuke kleuren. Of je nou op zoek bent naar stijlvolle kledingstukken, spellen en puzzels of de leukste cadeaus: je bent hier aan het juiste adres. Bovendien zijn alle kledingstukken ‘fair wear’, wat betekent dat het duurzaam en verantwoord is geproduceerd. Het personeel helpt jou met alle plezier vinden waar je naar op zoek bent.

  4. 5

    Sassy

    Sassy is gevestigd in een van de leukste straatjes van Zwolle: de Sassenstraat. De Zwolse kledingwinkel biedt voornamelijk Scandinavische merken maar ook het Spaanse jeansmerk Lois. De collecties van Sassy wisselen regelmatig, waardoor je de allernieuwste trends, die passen bij het seizoen, in de winkel vindt. Een ding is zeker: als jij hier bent, wil jij allerlei nieuwe prachtige kledingstukken aanschaffen.

  5. 4

    Spøtted Zwolle

    Spøtted zit in dezelfde straat als Sassy, namelijk de Sassenstraat. Al een paar jaar vind je de winkel in de Zwolse binnenstad, hij is namelijk in 2016 geopend. Bij Spøtted vind je voornamelijk Scandinavische merken, waar duurzame materialen en fijne details in terug komen. Neem eens een kijkje in de kledingwinkel en laat je adviseren door het vriendelijke personeel dat jou met alle plezier helpt.

  6. 3

    Engel Winkelcafé

    Bij het Engel Winkelcafé vind je een winkel en café in één. De unieke producten in de winkel zijn fairtrade, handgemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of gerecycled. Combineer het bezoekje aan de leuke winkel in Zwolle met een lekker hapje of drankje in het café. In het café eet je voornamelijk gerechten met biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Ga er lekker ontbijten, lunchen of ga eens langs voor een borrel. En het zit ook nog eens midden in het centrum, namelijk op de Grote Markt van Zwolle.

  7. 2

    Moonloft

    Conceptstore Moonloft is dé plek waar je moet zijn voor sieraden, woonitems, kleding en leuke gifts. Veel sieraden en andere items die je in de unieke conceptstore in Zwolle vindt hebben een bohemian-touch en een Scandinavische uitstraling. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor baby’s vind je hier allerlei hebbedingetjes. Dus ook ideaal voor een kraamcadeau!

  8. 1

    Zus. Koffie & Kado

    Zus. is een hotspot die zeker een plek verdient in deze lijst met unieke winkels in Zwolle. Waarom? Het hele interieur en zelfs de koffie is roze! Koop bij Zus. een roze cadeau voor jezelf (of iemand anders) en drink een pink lemonade, een pink shake of een pink latte. Breng een bezoekje aan Zus. en zie alles door een roze bril.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle