Vergader- en congreslocaties

Op zoek naar een frisse vergaderplek buiten je vertrouwde kantoor? Of moet je samenkomen met iemand van een andere locatie? In Zwolle zit je perfect! Deze stad is een creatieve broedplaats die barst van inspirerende locaties voor een zakelijke bijeenkomst. Hier een inkijkje van de vergaderlocaties in Zwolle!


Neem contact op voor kosteloos advies

Vergaderen in Zwolle

Stap de trein uit en je voelt het meteen: Zwolle ademt inspiratie. Centraal gelegen, dus ideaal als kruispunt voor zakenpartners uit alle windrichtingen. Maar dat is slechts het begin. In deze historische stad zijn de mogelijkheden superdivers! Oude gevels verbergen hippe vergaderlocaties met moderne faciliteiten. En tussen de vergaderingen door? Ga dan even de benen strekken in de historische binnenstad en ontdek de smaakvolle kant van Zwolle. Van snel een belegd broodje tot uitgebreide lunches in sfeervolle restaurants: Zwolle serveert.

Een ‘saaie vergaderlocatie’ kent Zwolle niet. Wij garanderen je: een vergadering op een van de vergaderlocaties in Zwolle borrelt over van inspiratie en creativiteit. Hier een greep uit de mogelijkheden!

Inspirerende vergaderlocatie Zwolle

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Zwolle? Een plek waar elke brainstormsessie een fluitje van een cent wordt en ideeën moeiteloos stromen? Dan heb je 'm gevonden! Vergaderen in Zwolle was nog nooit zo inspirerend als op deze plekken.

ROOM25

Neem bijvoorbeeld ROOM25. Dit is méér dan zomaar een vergaderruimte. Dit is een industriële loft waar huiselijkheid en creativiteit hand in hand gaan. Zie je jezelf al brainstormen in de schommelbank of indruk maken met die strakke presentatie op de 65-inch TV? En vergeet niet de extra boost die de Jura koffiemachine aan je productiviteit geeft. Met de flexibele indeling is er ruimte voor iedereen, van intieme teamsessies tot groepen van 22 man. En dat alles op loopafstand van het centrum en slechts 8 minuten met de bus vanaf het treinstation van Zwolle. Kom je met de auto? Je parkeert gratis voor de deur van deze vergaderlocatie!

Zwolse theaters

Nog zo’n inspirerende vergaderlocatie in Zwolle zijn de Zwolse theaters. Zowel Schouwburg Odeon als Theater de Spiegel gaan buiten de gebaande paden met hun vergaderruimtes. Een flinke dosis inspiratie in combinatie met comfortabele ruimtes maken dit de favoriete plekken van veel bedrijven.

Theater de Spiegel
Theater de Spiegel

Vergaderlocatie Zwolle bij station

Als je afspreekt met een groep mensen die vanuit het hele land moet komen, is een vergaderlocatie in Zwolle dichtbij het station ideaal.

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle, maar is het belangrijk dat dit dichtbij het station is? Dan is de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle wat voor jullie! Op deze locatie organiseer je verschillende bijeenkomsten: een kort overleg, een uitgebreide vergadering of een compleet evenement. De locatie bevindt zich op het Stationsplein, waardoor het ideaal te bereiken is. Het is namelijk pal tegenover het station.

Pillows Grand Hotel Ter Borch

Dan gaan we door naar een andere vergaderlocatie in Zwolle bij het station: Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch. Voel je soms dat je creativiteit een beetje stagneert of dat je energiepeil daalt tijdens een lange vergadersessie? Dit boutique hotel weet daar raad mee. Bij deze vergaderlocatie in Zwolle vergader je in stijlvolle ruimtes met veel natuurlijk daglicht. Dit verhoogt niet alleen je humeur en alertheid, maar stimuleert ook je creativiteit en vermindert oogvermoeidheid. Met ruimte voor vijftig personen en alle technische snufjes die je nodig hebt, is dit dé plek voor een sprankelende brainstorm of productieve meeting. En zeg nu zelf, wie wordt er niet blij van dat beetje extra zonneschijn tijdens het werk?

Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Een paar meter verderop vind je Bilderberg Grand Hotel Wientjes – een hotel en vergaderlocatie in één. De vergaderlocatie is slechts een paar minuten lopen vanaf het station. Ideaal dus. De vergaderlocatie in Zwolle heeft 12 vergaderruimtes, 57 hotelkamers en een uitstekend restaurant. De grootste vergaderruimte heeft plek voor 250 mensen, dus ruimte en mogelijkheden genoeg.

Vergaderlocatie met sportief karakter

Voor de echte voetballiefhebbers of diegenen die houden van een energieke sfeer; vergader eens met een sportief tintje. Terwijl je jouw presentatie doorneemt, kijk je zo uit over het hoofdveld van PEC Zwolle. Ja, echt! Bij Lumen Hotel & Events kies je voor meer dan zomaar een vergaderlocatie in Zwolle. Hier vergader je in skyboxen die recht uitkijken over het stadion. Of je nu met tien collega’s de koppen bij elkaar steekt of voor 500 man een congres host, alles kan. En over gemak gesproken: de all-in vergaderarrangementen zijn de droom voor iedere planner. Niks te klagen, enkel te kiezen. En die lunch? Die is bij de deal inbegrepen. Dat noemen wij nou scoren.

Vergadering met een Zwolse touch

Plan je een brainstormsessie, teamdag of een belangrijke vergadering, maar breekt het zweet je al uit bij het idee van de perfecte locatie zoeken in Zwolle? Geen stress! Wij snappen dat je die keuze niet zomaar maakt. Voor elke zakelijke bijeenkomst, groot of klein, is het Congresbureau van Zwolle jouw eerste stop. Met hun expertise helpen ze je geheel kosteloos en vrijblijvend bij het zoeken naar de perfecte locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst of evenement. Zo wordt vergaderen in Zwolle een eitje!

Meer informatie over Congresregio

#Zwolle