Kleine vergaderlocaties

Zakelijk bezoek

  • Leestijd 5
  • 657 x Bekeken

Zoek je de perfecte, ongedwongen locatie in Zwolle voor je volgende brainstormsessie of teammeeting? Een accommodatie ver weg van de dagelijkse sleur van je kantoor? Dan heb je mazzel! Zwolle biedt namelijk tal van unieke kleine vergaderlocaties die zowel inspirerend als gezellig zijn. We zetten hieronder de toplocaties voor kleinschalig vergaderen in onze bruisende stad op een rijtje.

Zwolle, groots in kleinschalig vergaderen

Centraal in ons land, daar waar de IJssel onverstoorbaar stroomt, ligt het gemoedelijke en charmante Zwolle. De historische Hanzestad die het rijke verleden combineert met de dynamiek van vandaag. De bruisende binnenstad, met zijn kronkelende steegjes, bijzondere winkelstraten, gezellige terrassen en historische gevels, ademt een relaxte en gastvrije sfeer. Voeg daar bijzondere kleine vergaderlocaties aan toe en je begrijpt dat Zwolle bij uitstek geschikt is voor jouw kleinschalige bijeenkomst.

Of je gasten nu uit het rustige noorden, het relaxte oosten of het bruisende westen komen: voor iedereen is Zwolle goed bereikbaar. Met eigen of met openbaar vervoer. En omdat Zwolle ook een compacte stad is, liggen vrijwel alle vergaderlocaties in deze stad op loopafstand van het station of een parkeergarage. Zo begint je bijeenkomst al relaxt. Wil jij vergaderen in een historische locatie: geen probleem! Zoek je accommodatie met een meer industriële of moderne uitstraling? Ook dan ben je in Zwolle op de juiste plek voor een kleinschalige vergaderlocatie.

Kleine vergaderlocaties met een centrale ligging

Te laat op de vergadering arriveren door een onhandige ligging? Dat zal je in Zwolle niet snel overkomen! Hier vind je namelijk tal van kleine vergaderlocaties op centrale plekken.

Wie écht iets bijzonders zoekt, boekt bij ROOM25 Zwolle. Een industriële loft, gelegen op een steenworp afstand het stadscentrum. Ideaal voor gezelschappen van vier tot tweeëntwintig personen. Een creatieve setting, waar brainstormen als vanzelf gaat.

Speciaal is ook de Consistorie in het Academiehuis Grote Kerk. In deze inspirerende monumentale setting kun je perfect vergaderen of dineren met een klein gezelschap. De ruimte dateert uit 1688 en is na een restauratie in 2017 voorzien van een geluidssysteem en eigen koffie- en theefaciliteiten.

Net buiten Zwolle, in een bosrijke omgeving, ligt Havezate Den Alerdinck. Gebouwd in 1680 en sinds enkele decennia met veel zorg en aandacht weer teruggebracht in de oude stijl. Naast een ruimte voor 150 personen heeft Den Alerdinck in het Koningshuis vier vergaderzalen geschikt voor acht tot vijfentwintig personen voor je beschikbaar. Dat is vergaderen in een adellijke ambiance!

Kleinschalig vergaderen en overnachten

Een groot voordeel van vergaderen in een hotel is de mogelijkheid om te overnachten. Ideaal bij meerdaagse vergaderingen of bijeenkomsten die laat afgelopen zijn, waarbij je gasten van ver komen. Naast uitstekende vergaderruimtes bieden de locaties die we hieronder voorstellen, je ook het comfort van een comfortabele hotelkamer. Je hoeft je dan geen zorgen te maken als het wat later wordt. En zeg nou zelf, wat is er nou fijner dan na een lange dag niet meer in de auto moeten stappen, maar heerlijk te relaxen op een comfortabel bed in een frisse hotelkamer.

Pal naast het station ligt Pillows Grand Hotel Ter Borch. Een historische stadsvilla en het perfecte adresje voor iedereen die met de trein arriveert. De sfeer? Elegant en huiselijk, met twee vergaderruimtes. Of je nu met een select gezelschap van twaalf personen bent of met een grotere groep tot vijftig, je voelt je er direct thuis. Culinair gezien zit je hier ook wel goed, Coperto Restobar behoort tot de betere restaurants van Zwolle.

Naast Pillows Grand Hotel Ter Borch, en dus ook vlakbij het station, ligt Bilderberg Grand Hotel Wientjes. Met roots die teruggaan tot 1867, biedt dit hotel een fraaie mix van geschiedenis en hedendaags comfort. En voor de intieme bijeenkomsten? Daar zijn zalen als Nahuys en Royer uitermate geschikt voor. Hier vergader je met maximaal vijftig man in alle rust. De brigade van Restaurant W zorgt ervoor dat je gasten genieten van een heerlijke lunch of uitstekend diner.

Je hebt vergaderzalen en je hebt vergaderzalen met flair. Mercure Hotel Zwolle heeft er zestien! Vooral de kleine vergaderruimtes zijn een schot in de roos als je wilt vergaderen in Zwolle. Voorzien van daglicht, airconditioning, gratis wifi en de mogelijkheid voor videoconferencing. Na afloop van je bijeenkomst is het nog gezellige napraten in Bar “Proeflokaal Bartjens”. Pluspunt: deze accommodatie ligt vlakbij de A28, dat zullen je gasten zeker waarderen.

Vergaderen in een te kleine zaal zonder enige vorm van inspiratie zal weinig originele ideeën opleveren. Bij Hotel Campanile Zwolle hoef je daar niet bang voor te zijn! Met vier vergaderzalen biedt dit hotel ruimte aan gezelschappen van twee tot zeventig personen. De vergaderruimtes baden in het natuurlijke licht. Ze beschikken over koffie- en theefaciliteiten en een koelkastje met frisdranken. Even een break in je bijeenkomst: binnen vijf minuten lopen sta je in het centrum van Zwolle!

Neem contact op voor kosteloos advies en bemiddeling

Vergader klein, denk groot!

Met een klein gezelschap vergaderen in een theater? Kan dat? Bij Zwolse theaters wel. Bijvoorbeeld in de Huiskamer in Schouwburg Odeon. Een vergaderruimte die bij uitstek geschikt is voor groepen van tien tot twaalf personen. Of in de Cortegaerdtzaal in Theater de Spiegel. Een moderne ruimte, die de inspiratie prikkelt. En heb je technische ondersteuning nodig? Geen paniek, de behulpzame technici van Zwolse theaters staan altijd voor je klaar.

Een sfeervolle afsluiter

Als je toch in Zwolle bent voor je vergadering, sluit je dag dan af in het sfeervolle centrum van Zwolle. Even de zinnen verzetten met een wandeling langs de historische gevels van deze Hanzestad, een borrel op een terrasje of een diner in een van de gezellige restaurants die de stad telt. Wij vinden dat kleinschalig vergaderen ook groots genieten mag zijn. Dus trakteer je gasten en jezelf op het beste dat Zwolle te bieden heeft!

Naar alle locaties

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle