Kleine vergaderlocaties

Zakelijk bezoek

  • Leestijd 4
  • 147 x Bekeken

Zoek je die perfecte, intieme plek in Zwolle voor je volgende brainstormsessie of teammeeting? Een plek ver weg van de dagelijkse sleur van je kantoor? Je hebt mazzel! Zwolle biedt tal van unieke kleine vergaderlocaties die zowel inspirerend als gezellig zijn. Laten we snel een kijkje nemen naar de toplocaties voor kleinschalig vergaderen in deze bruisende stad.

Zwolle, groots in kleinschalig vergaderen

Midden in het land, waar de IJssel kronkelt en historie ademt, ligt Zwolle. Dit is de ideale plek voor jouw volgende kleinschalige vergadering. Je vraagt je misschien af: waarom juist Zwolle? Nou, dat is simpel! Zwolle combineert het beste van twee werelden. Enerzijds heb je de gemoedelijkheid en charme van een historische Hanzestad, anderzijds de moderne faciliteiten en toegankelijkheid van een bruisende stad.

Gelegen in het noordoosten van het land, is Zwolle makkelijk bereikbaar vanuit elke hoek. Of je nu uit het bruisende westen komt of het rustige noorden, je bent zo op locatie. En eenmaal daar, zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar het is niet alleen de locatie en de mogelijkheden die Zwolle zo speciaal maken. Het is de sfeer van de stad zelf. De historische gevels, de kronkelende steegjes en de gezellige terrasjes. Hier voelt kleinschalig vergaderen niet als werk, maar als een uitje. En dat is precies waarom kleine vergaderlocaties in Zwolle een groots idee zijn!

Kleine vergaderlocaties met een centrale ligging

Te laat op de vergadering arriveren door een onhandige ligging? Dat zal je in Zwolle niet snel overkomen! Hier vind je namelijk tal van kleine vergaderlocaties op centrale plekken.

Pillows
Pillows

Neem bijvoorbeeld het Pillows Grand Hotel ter Borch. Pal naast het station gelegen, is deze historische stadsvilla het perfecte adresje voor iedereen die met de trein arriveert. De sfeer? Elegant en huiselijk, met twee vergaderruimtes. Of je nu met een select gezelschap van twaalf personen bent of met een grotere groep tot vijftig, je voelt je er direct thuis.

Even verderop en praktisch tegenover het station, wacht Bilderberg Grand Hotel Wientjes op je. Met roots die teruggaan tot 1867, biedt dit hotel een fraaie mix van geschiedenis en hedendaags comfort. En voor de intieme bijeenkomsten? Daar zijn zalen als Nahuys en Royer ideaal voor, waar je met maximaal vijftig man in alle rust vergadert.

En voor wie écht iets bijzonders zoekt, is er ROOM25 Zwolle. Een steenworp verwijderd van het stadscentrum, duik je hier een industriële loft in. Van kleinere teams van 4 personen tot grotere groepen van 22, in deze creatieve setting barst je van de nieuwe ideeën.

Kleinschalig vergaderen en overnachten

Een groot voordeel van vergaderen in een hotel is de mogelijkheid om te overnachten, ideaal voor meerdaagse vergaderingen of voor gasten van ver. Naast uitstekende vergaderruimtes bieden deze adresjes je het comfort van een comfortabele hotelkamer, mocht de brainstormsessie uitlopen tot een latertje. En zeg nou eerlijk, wat is nou beter dan neerploffen op een zacht bed in een frisse hotelkamer na een lange dag? We hebben hierboven al twee kleine vergaderlocaties bij hotels genoemd, maar er zijn er nog meer!

Mercure Hotel Zwolle

Mercure
Mercure

Je hebt vergaderzalen en je hebt vergaderzalen met flair. Mercure Hotel Zwolle heeft er zestien! Vooral de kleine vergaderruimtes zijn een schot in de roos als je wilt vergaderen in Zwolle. Je kiest zelf de ideale setting voor jouw vergadering, of dat nu in een theatrale, u-vorm of klassikale opstelling is. Pluspunt: de locatie is vlak bij de A28, wat jouw gasten zeker zullen waarderen.

Hotel en Restaurant Campanile

Vergaderen in een muffe kamer zonder enige vorm van inspiratie zal weinig originele ideeën opleveren. Bij Campanile hoef je daar niet bang voor te zijn! Met vier vergaderzalen biedt Campanile opties voor groepen van twee tot zeventig personen. Bovendien zijn er enkele ideale, kleine vergaderruimtes. Zo is er voor iedereen een geschikte ruimte!

De kleine vergaderruimtes baden in het natuurlijke licht en zijn uitgerust met een koffiemachine en koelkast voor die welverdiende pauzes. Ook is er gedacht aan diverse audiovisuele middelen, zoals een beamer met scherm, flipover en zelfs een overhead projector.

Vergader klein, denk groot!

Wil je even helemaal weg uit die dagelijkse kantoorsleur en in een creatieve omgeving brainstormen? Zwolse theaters is dan jouw go-to. Onze favoriet is de kleine vergaderlocatie de Huiskamer. Dit is een pas gerenoveerde vergaderruimte, speciaal ontworpen voor groepen van tien tot twaalf personen. Inclusief een knus keukenblokje en podium. Treed er een technisch hapermomentje op tijdens je presentatie? Geen paniek! De behulpzame technici van Zwolse theaters zijn altijd binnen handbereik.

En als je dan toch in Zwolle bent: sluit de vergadering af in het gezellige centrum! Na een productieve dag verdien je wel een borrel of een wandeling langs de historische gevels van de Hanzestad. Want weet je, kleinschalig vergaderen betekent groots genieten. Trakteer jezelf en je team op het beste dat Zwolle te bieden heeft!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle