Bijzondere vergaderlocaties in Zwolle

Focus, creativiteit en nieuwe ideeën vind je hier!

  • Leestijd 6
  • 3545 x Bekeken

Bijzondere vergaderlocaties in Zwolle dragen er aan bij dat jouw event een succes wordt en aan jouw doelstellingen voldoet. Een vergaderlocatie met eigen karakter en sfeer zal de kwaliteit van je meeting verhogen. En helemaal als het dan ook nog een inspirerende vergaderlocatie is. Stap dus eens uit je eigen bubbel, vergeet de inspiratieloze vergaderkamers op kantoor en boek een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle.

Foto: Room 25

Waarom vergaderen op een bijzondere locatie in Zwolle?

Is een goede focus belangrijk voor de gasten van je meeting? Of wil je juist hun creativiteit aanspreken? Boek dan een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle, dan weet je dat je meeting een succes wordt. Zwolle heeft namelijk uiteenlopende bijzondere locaties, is vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar en het is ook nog eens een gezellige Hanzestad. Zo combineer je het nuttige met het aangename. Dat zullen je collega’s, klanten of andere relaties zeker waarderen.

Je kunt in Zwolle vergaderen in hotels, in accommodaties met een sportieve uitstraling, historische locaties, theaters of restaurants. Grootschalig of kleinschalig. Of exclusief voor jou gereserveerd. Kies de vergaderruimte die past bij jouw doelstellingen, je doelgroep en je budget. We geven je wat suggesties.

Neem contact op voor kosteloos advies en bemiddeling

Unieke plekken voor jouw vergadering

Ben je ook uitgekeken op dat vergaderzaaltje bij jou in het bedrijf? Wil je de deelnemers aan jouw bijeenkomst uit de dagelijkse sleur halen? Dan hebben we in Zwolle heel wat inspirerende locaties voor je!

Zwolse theaters

In Zwolle zijn we niet zo van ‘standaard’. Stap binnen bij de Zwolse theaters en je snapt meteen wat we bedoelen. Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel zijn twee bijzondere locaties met een eigen signatuur. Ontdek het effect op je event van de historische charme en industriële uitstraling van Schouwburg Odeon. Een 180 jaar oud rijksmonument met alle comfort en technische voorzieningen van nu. Of ervaar wat het moderne, luxueuze en comfortabele Theater de Spiegel doet met de waardering van je gasten voor je bijeenkomst. Het fijne bij theaters is dat de technici altijd aanwezig en paraat zijn om je te helpen en adviseren. Ook culinair zitten je gasten bij Zwolse theaters op de eerste rij!

Lumen Hotel & Events

Vergaderen met uitzicht op een voetbalveld? Dat kan bij Lumen Hotel & Events in Zwolle. Tijdens een vergadering in een van de vier skyboxen heb je uitzicht op het veld waar PEC Zwolle zijn wedstrijden speelt. De luxe skyboxen bieden plaats aan twee tot zestig personen. Dit is echt een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Zwolle. Naast de skyboxen biedt Lumen Hotel & Events ook nog tal van andere meetingrooms. Van groot tot klein. Wil je vergaderen met alles erop en eraan? Boek dan een van de vergaderarrangementen.

Naar alle vergaderlocaties

Bijzondere vergaderlocaties met een extra vleugje klasse

Wie zegt dat zakelijk en comfort niet samengaan? In Zwolle weten we wel beter. Ontdek de bijzondere vergaderlocaties bij de beste hotels van de stad. Komen je gasten van verder weg? Geen probleem! Bied ze een comfortabele nachtrust aan in dezelfde accommodatie waar je event plaatsvindt. Over de innerlijke mens hoef je je hier geen zorgen te maken. Lunch, vergaderbreak of diner zijn hier van culinair hoog niveau.

Pillows Grand Hotel Ter Borch

Chic, elegant en een tikkeltje decadent. Bij Pillows Grand Hotel Ter Borch waan je je in een andere wereld. Dit boutiquehotel is gehuisvest in een historische stadsvilla uit 1850. De vergaderruimtes van deze bijzondere locatie zijn stijlvol ingericht en voorzien van de nieuwste AV-technologie. En omdat Pillows Grand Hotel Ter Borch maar twee vergaderzalen heeft, is exclusiviteit een garantie. Coperto Restobar, een van de toprestaurants van Zwolle, is de perfecte plek om afspraken te bezegelen of die belangrijke deal te sluiten.

Hotel Mooirivier

Op slechts 15 autominuten van Zwolle vind je Hotel Mooirivier. Een oase van rust, gelegen aan de meanderende Vecht bij Dalfsen. Hier word je uitgedaagd om buiten de kaders te denken en creatief te zijn. Een vergaderlocatie die net even anders is. Een andere sfeer, maar vooral een andere energie. Want zowel binnen als buiten is het effect van de natuur voelbaar, waardoor je merkbaar geïnspireerd raakt. Overnachten doen je gasten in een van de sfeervolle kamers van dit bijzondere hotel. Restaurant Aan de Oever, het restaurant van Hotel Mooirivier, is méér dan alleen een restaurant met mooi uitzicht over de rivier. Hier wordt gekookt met passie! Puur, vers en het liefst met mooie en unieke producten uit de buurt.

Havezate Den Alerdinck

Ook net buiten Zwolle ligt Havezate Den Alerdinck. Gebouwd in 1680 en met veel zorg en aandacht weer teruggebracht in de oude stijl. Met de allure van weleer en hedendaags comfort is Den Alerdinck geschikt voor allerlei soorten gelegenheden. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt zij een scala aan prachtige monumentale ruimtes zoals het Koetshuis, waar je met maximaal 150 personen terecht kunt, of het Koningshuis met vier vergaderruimtes voor tussen de acht en vijfentwintig personen.

Naar alle vergaderlocaties

Nog meer Zwolse inspiratie: van loft tot sportcentrum

Je dacht misschien dat je alles al had gezien, maar als afsluiter hebben we nog een aantal bijzondere vergaderlocaties in Zwolle voor je. Want in Zwolle is vergaderen nooit standaard.

Neem ROOM25. Hier krijgt creativiteit alle ruimte. Waarom hier vergaderen? Je bent de enige huurder, dus exclusiviteit gegarandeerd. In de stijlvol ingerichte loft van 160m2 vergader je aan een grote vergadertafel voor 22 personen. In de lounge area’s en break-out-ruimte kom je even tot rust of overleg je in kleinere groepjes.

Zin in iets anders? Overweeg het sfeervolle Grand Café Staatsman. Geen aparte vergaderruimte, maar wel een plek waar gezelligheid en zakelijkheid moeiteloos samenkomen. Perfect voor informeel overleg!

Buiten de stad, in het groen, ligt Golfclub Zwolle. Het clubhuis beschikt over twee vergaderzalen. Lunchen of dineren kan in het gezellige restaurant, met uitzicht op de golfbaan. Je vergadering een sportieve twist geven? Wat dacht je van een golfclinic onder leiding van een echte pro?

En dan het Landstede Sportcentrum: op de eerste verdieping vind je vier vergaderzalen, allemaal uitgerust met een smartscreen en flipover. De grootste twee bieden ruimte aan 20 personen en de andere twee kunnen 10 personen in carré-opstelling ontvangen. Dus, klaar voor een nieuwe invalshoek? Deze bijzondere vergaderlocaties in Zwolle wachten op je!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle