Bijzondere vergaderlocaties in Zwolle

Focus, creativiteit en nieuwe ideeën vind je hier!

  • Leestijd 5
  • 2260 x Bekeken

Bijzondere vergaderlocaties in Zwolle zorgen ervoor dat jij met een frisse blik en de juiste focus naar bepaalde zaken kan kijken. Een goede vergaderlocatie kan de kwaliteit van een meeting verhogen. Daarnaast bevordert een inspirerende vergaderlocatie de creativiteit. Stap eens uit je eigen kantoor en zoek de focus op bij een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle.

Foto: Room 25

Waarom vergaderen op een bijzondere locatie in Zwolle?

Soms zijn de beste ideeën daar waar je ze het minst verwacht. En in Zwolle hebben we daar nogal wat van: bijzondere vergaderlocaties die je op je tenen houden. Als je geen eigen kantoor hebt of juist eens ergens anders wilt vergaderen dan op je eigen kantoor, kan je een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle zoeken. Zwolle is makkelijk te bereiken vanuit verschillende plekken in Nederland wat vergaderen in Zwolle ideaal maakt. Daarnaast brengt vergaderen in Zwolle met zich mee dat je daarna met collega’s, klanten of andere relaties nog een hapje kan eten in de gezellige Hanzestad.

Vergaderen in Zwolle kan in hotels, speciaal ingerichte vergaderlocaties of in restaurants. Kortom, op verschillende plekken in Zwolle kun jij in alle rust vergaderen. Kies een locatie die bij jou en het vergadergezelschap past. Inspiratie nodig? Wij laten je een greep uit de bijzondere vergaderlocaties in Zwolle zien!

Unieke plekken voor jouw vergadering

Moe van diezelfde oude muren en de echo van je kantoorruimte? In Zwolle kicken we die sleur zo de deur uit! Maak je borst maar nat voor inspiratie met hoofdletters.

Zwolse theaters

In Zwolle zijn we niet van het ‘standaard’. Stap binnen bij de Zwolse theaters en je weet meteen wat we bedoelen. Of je nu kiest voor Schouwburg Odeon met zijn rijke historie uit 1820 of de unieke vibe van Theater de Spiegel, inspiratie is gegarandeerd. En oh, technische probleempjes net voor die belangrijke presentatie? Hier schieten technische helden te hulp voor je er erg in hebt. Pluspuntje: je hebt hier ook keuze uit vergaderarrangementen inclusief lunch of diner!

Lumen Zwolle

Lumen
Lumen

Heb jij altijd al eens willen vergaderen met uitzicht op een voetbalveld? Dat kan bij Lumen Events in Zwolle. Tijdens een vergadering in een van de vier skyboxen heb je uitzicht op het hoofdveld van PEC Zwolle. De skyboxen bieden plek voor twee tot zestig personen. Dit is zeker weten een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Zwolle. Ook is het mogelijk om in een meetingroom te vergaderen. Wil je vergaderen met alles erop en eraan? Boek dan een van de vergaderarrangementen.

Naar alle vergaderlocaties

Bijzondere vergaderlocaties met een extra vleugje klasse

Wie zegt dat zakelijk en comfort niet samengaan? In Zwolle weten we wel beter. Ontdek de bijzondere vergaderlocaties bij de beste hotels van de stad. Heb je partners die van ver komen? Geen probleem! Bied ze een comfortabele nachtrust aan op dezelfde plek waar je brainstormt. En oh, die hongerklop na een intensieve sessie? Schuif aan in het bijbehorende restaurant voor culinaire hoogstandjes.

Pillows Grand Hotel Ter Borch

Chic, elegant en een tikkeltje decadent. Bij Pillows Grand Hotel Ter Borch waan je je in een andere wereld. Dit boutique hotel is gehuisvest in een historische stadsvilla uit 1850. Ideaal voor als je die belangrijke stakeholders wilt imponeren. De vergaderruimtes van deze bijzondere locatie zijn uitgerust met de nieuwste technologie en stijlvol ingericht. Plus, het is de perfecte plek om die deal te sluiten tijdens een luxe diner in het culinaire restaurant.

Hotel Mooirivier

Mooirivier
Mooirivier

Op een steenworp afstand, slechts 15 minuutjes rijden van Zwolle, vind je Hotel Mooirivier. Een oase van rust, pal aan de Vecht in Dalfsen. Ideaal als je even helemaal los wilt komen van de stadsdrukte. Hier voel je je meteen thuis en voor je het weet, spuien de ideeën over de tafel terwijl je uitkijkt over het kabbelende water. Perfect om te combineren met een overnachting, zodat je de volgende dag fris en fruitig verder kunt brainstormen.

Naar alle vergaderlocaties

Zwolse inspiratiehoekjes: van café tot sportcentrum

Je dacht misschien dat je alles al had gezien, maar als afsluiter hebben we nog een aantal bijzondere vergaderlocaties in Zwolle voor je. In Zwolle is vergaderen nooit standaard. Neem ROOM25 bijvoorbeeld. Hier krijgt creativiteit alle ruimte. Waarom wil je hier vergaderen? Er is een grote vergadertafel voor 22 personen, de ruimte is 160m2 groot en stijlvol ingericht en er is genoeg plek om even tot rust te komen in de lounge areas en breakout-ruimte.

Zin in iets anders? Overweeg het sfeervolle Hotel Staatsman. Geen aparte vergaderruimte, maar wel een plek waar gezelligheid en zakelijkheid moeiteloos samenkomen. Perfect voor informeel overleg!

En dan het Landstede Sportcentrum: op de eerste verdieping vind je vier vergaderzalen, allemaal uitgerust met een smartscreen en flipover. De grootste twee bieden ruimte aan 20 personen en de andere twee kunnen 10 personen in carré-opstelling ontvangen. Dus, klaar voor een nieuwe invalshoek? Deze bijzondere vergaderlocaties in Zwolle wachten op je!

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle