Focus, creativiteit en nieuwe ideeën vind je hier!

Bijzondere vergaderlocaties in Zwolle

  • 4 minuten leestijd
  • 175 x bekeken

Bijzondere vergaderlocaties in Zwolle zorgen ervoor dat jij met een frisse blik en de juiste focus naar bepaalde zaken kan kijken. Een goede vergaderlocatie kan de kwaliteit van een meeting verhogen. Daarnaast bevordert een inspirerende vergaderlocatie de creativiteit. Stap eens uit je eigen kantoor en zoek de focus op bij een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle.

Vergaderen Zwolle

Als je geen eigen kantoor hebt of juist eens ergens anders wilt vergaderen dan op je eigen kantoor, kan je een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle opzoeken. Zwolle is makkelijk te bereiken vanuit verschillende plekken in Nederland wat vergaderen in Zwolle ideaal maakt. Daarnaast brengt vergaderen in Zwolle met zich mee dat je daarna met collega’s, klanten of andere relaties nog een hapje kan eten in de gezellige Hanzestad.

Vergaderen in Zwolle kan in hotels, speciaal ingerichte vergaderlocaties of in restaurants. Kortom, op verschillende plekken in Zwolle kun jij in alle rust vergaderen. Kies een locatie die bij jou en het vergadergezelschap past. Zoek je bijvoorbeeld een locatie voor een groep van vijf personen of zoek je juist voor 50 man een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle? Het kan allemaal!

Inspirerende vergaderlocaties Zwolle

In Zwolle vind je veel inspirerende vergaderlocaties waar je tot nieuwe inzichten komt. Inspirerende vergaderlocaties in Zwolle zijn de Zwolse Theaters (Theater de Spiegel en Schouwburg Odeon), Hotel Mooirivier, Lumen Events en de Buitensociëteit. Maar er zijn nog veel meer bijzondere vergaderlocaties in Zwolle. Wij vertellen je er alles over.

Lumen Zwolle

Lumen
Lumen

Heb jij altijd al eens willen vergaderen met uitzicht op een voetbalveld? Dat kan bij Lumen Events in Zwolle. Tijdens een vergadering in een van de vier skyboxen heb je uitzicht op het hoofdveld van PEC Zwolle. De skyboxen bieden plek voor twee tot zestig personen. Dit is zeker weten een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Zwolle. Ook is het mogelijk om in een meetingroom te vergaderen. Wil je vergaderen met alles erop en eraan? Boek dan een van de vergaderarrangementen.

Zwolse Theaters

Wat is er nou unieker dan vergaderen op een theaterlocatie? Het kan in Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Beide locaties vind je in het hart van Zwolle en zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op beide locaties hoef je je nergens druk om te maken. De technische voorzieningen zijn meer dan in orde en ook met de catering zit het goed. De chef-kok maakt zelfs met alle liefde een culinair voorstel op basis van jouw wensen. Als dat niet ontspannen en uniek vergaderen is…

Hotel Mooirivier

Mooirivier
Mooirivier

Mooirivier is alles behalve een doorsnee vergaderlocatie. De bijzondere vergaderlocatie bevindt net buiten Zwolle en ademt rust. Mooirivier is gevestigd in een prachtig pand pal aan de Vecht. De bijzondere vergaderlocatie is modern en stijlvol ingericht waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken. De ontspannen sfeer die er hangt, zorgt ervoor dat jij en het team met de juiste focus en vol creativiteit vergaderen. Ook voor catering en/ of een overnachting zit je hier op de goede plek.

Buitenplaats de Luwte

Een van de meest inspirerende vergaderlocaties in Zwolle is Buitenplaats de Luwte. De bijzondere vergaderlocatie in Zwolle ligt op een prachtige plek aan de Vecht. Vanaf Zwolle bereik je Buitenplaats de Luwte al binnen 10 minuten met de auto. Je vergadert in een natuurlijke omgeving, wat ontzettend inspirerend werkt. Daarnaast zorgt een nieuwe locatie voor een frisse blik op bepaalde zaken. Is het lekker weer? Houd dan pauze op het terras.

Vergaderlocatie Zwolle bij station

Als je afspreekt met een groep mensen die vanuit het hele land moet komen, is een vergaderlocatie in Zwolle dichtbij het station ideaal. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle ligt pal tegenover het station en Hotel Fidder is ook in de buurt van Zwolle station.

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Zwolle, maar is het belangrijk dat dit dichtbij het station is? Dan is de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle wat voor jullie! Op deze locatie organiseer je verschillende bijeenkomsten: een kort overleg, een uitgebreide vergadering of een compleet evenement. De locatie bevindt zich op het Stationsplein, waardoor het ideaal te bereiken is. Het is namelijk pal tegenover het station.

Hotel Fidder

Vergaderlocatie Hotel Fidder beschikt over een unieke vergaderkamer. De lichte, inspirerende vergaderlocatie in Zwolle biedt plaats aan acht tot twaalf personen en grenst aan de stadstuin. Met lekker weer kun je hier heerlijk pauzeren. Het hotel bevindt zich in de Veerallee, een koninklijke wijk in Zwolle. Je vindt hier schitterende monumentale panden. Hotel Fidder is in zo’n zelfde stijl gebouwd: hoge plafonds, erkers en originele ornamenten. Wil je een zakelijke overnachting erbij boeken? Dat kan hier ook!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?