Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Stationsweg 9 8011 CZ Zwolle

Het Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch is de ultieme locatie voor een luxe verblijf in Hanzestad Zwolle. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum en het station. Gehuisvest in een monumentaal, statig en karakteristiek gebouw uit 1850.

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch dankt haar naam aan de in de 17e eeuw in Zwolle geboren kunstschilder Gerard Ten Borch.

De culinaire liefhebbers voelen zich hier helemaal thuis. Het restaurant Coperto Restobar is namelijk door Michelin erkend met de Bib Gourmand. De onderscheiding voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Coperto Restobar is daarmee het enige restaurant in Zwolle met deze onderscheiding.

Kamers

De kamers en suites van Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch omarmen tijdloze elegantie. De grote ramen, het fijnste linnen, de unieke kunstwerken en een vleugje design zorgen samen voor een sereen en warm thuisgevoel. Het hotel beschikt over 41 stijlvolle kamers en suites, voorzien van alle moderne gemakken.

Zakelijk bezoek

Op de beneden etage en eerste verdieping bevinden zich twee salons geschikt voor je evenement, vergadering of private dining tot 40 personen. Beide salons beschikken over hoogwaardige audiovisuele apparatuur zoals een 75-inch tv-scherm, audio speakers en modern click share systeem zodat je voor presentaties alle laptops moeiteloos kunt aansluiten.

Voor meerdaagse congressen zijn er in de nabije omgeving voldoende congreslocaties aanwezig.

Waarom Pillows?

  • Luxe monumentaal boutique hotel
  • 2 salons
  • Tot 40 personen private dining
  • Coperto Restobar: Bib Gourmand

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle