Landstede Sportcentrum

Hogeland 10 8024 AZ Zwolle

Van harte welkom in het Theater van de Sport, het Landstede Sportcentrum. Hart van de sport in Zwolle.

Het Theater van de Sport beschikt over een Center Court, vijf sportzalen, een danszaal en een fitnessruimte. Daarnaast kun je gebruik maken van vier vergaderzalen en de luxe Businesslounge. Deze laatste is bij uitstek geschikt als je in Zwolle een vergadering of of congres wilt organiseren in een sportieve omgeving.

Voor een drankje en een hapje tijdens wedstrijden en evenementen zijn gasten van harte welkom in het Sportcafé en bij de Food counter op de begane grond.

Zakelijk bezoek

In het Landstede Sportcentrum – Theater van de Sport in Zwolle heb je de keuze uit vier vergaderzalen, de luxe Businesslounge, het Centre Court en vijf sportzalen. De vergaderzalen en de Businesslounge zijn voorzien van smartscreens. Het Centre Court beschikt over een professionele licht- en geluidinstallatie en een groot LED-scherm.

Je bent bij Landstede Sportcentrum van harte welkom voor bijeenkomsten van 10 tot 1.200 personen. Door de ruime ervaring met zakelijke evenementen is je congres, vergadering, workshop of training in goede handen. Samen met AV-partners en de vaste cateraar zorgt Landstede ervoor dat jouw bijeenkomst soepel verloopt. Zodat jij je vooral bezig kunt houden met de inhoudelijke kant van je evenement.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle