Schouwburg Odeon - Zwolse Theaters

Blijmarkt 25 8011 ND Zwolle

Een rijksmonument van meer dan 175 jaar oud. Gelegen op een unieke locatie in hartje Zwolle, tegenover Museum De Fundatie. Schouwburg Odeon is het culturele hart van de stad. Waar je overdag terecht kunt voor een goede kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om te werken.

Waar 's avonds inspiratie en vernieuwing centraal staan tijdens één van de vele programma’s. Theatermaker en -bezoeker treffen elkaar op deze plek waar het de hele dag goed toeven is, ook als er geen voorstelling op het programma staat. De stadsschouwburg voor de theaterkenner en de theatermaagd: Odeon bruist, schuurt en verleidt.

Zakelijk bezoek

Schouwburg Odeon is dé culturele hang out van de stad. Daarnaast bevindt zich naast de schouwburg het volledig vernieuwde Café Foyé. Hier kan je de hele dag in het sfeervolle café terecht voor een heerlijke kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om er te werken. De stadsschouwburg is een sublieme locatie voor een congres. De rijke historie is terug te vinden in de foyers, het nieuwe café en de verschillende zalen.

Verrassen, inspireren en boeien

Dat is de kracht van live communicatie. Tijdens congressen, een relatie- event of een feestavond breng je je relaties, vakgenoten of medewerkers dichter bij elkaar én dichter bij je organisatie. Je inspireert, werft, bindt, activeert en valt op!

Persoonlijk, puur en passievol

De gastvrije ontvangers, de aandachtige luisteraars, de in-goede-banen-leiders en de oplossers. De medewerkers van Odeon verrassen je graag met creatieve concepten en slimme oplossingen. Daarbij staan je doelen, wensen en de identiteit van je organisatie altijd centraal.

Daarom Zwolse theaters:

  • 10 minuten lopen van NS Station & ruime parkeergelegenheid
  • Alle mogelijkheden voor congressen met subzalen;
  • Uniek Rijksmonument, de Hanzestrohmzaal is één van de 7 overgebleven bonbonnierezalen in NL
  • Eigen horeca met biologische en regionale producten.
  • Schouwburg Odeon bevindt zich op een cultureel stadsplein, omringt door musea, galeries en oude kerken;

Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle