Hotel & Restaurant Campanile

* * *

Schuttevaerkade 40 8021DB Zwolle

Hotel Campanile Zwolle is een gezellig 3-sterrenhotel met 69 kamers voor een-, twee- en driepersoonsgebruik. In het hotel zit een bar en restaurant, dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Hotel Campanile Zwolle is gelegen aan diverse verbindingswegen en ligt op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum van Zwolle. Ook met openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. Er is een bushalte op 2 minuten loopafstand en het station van Zwolle is op 20 minuten loopafstand.

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met een douche in bad en toilet. De kamers zijn van de volgende faciliteiten voorzien: flatscreen TV, bureau, koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi, telefoon en föhn. Het hotel beschikt over een algemeen mindervalidentoilet. Tevens zijn er ook 3 kamers voor mindervaliden. Deze kamers beschikken over een ruime entree en zijn ook ruimer, waardoor er voldoende ruimte is voor een rolstoel. De badkamer is ook zeer ruim met een aangepast toilet.

Restaurant

Van 6.30 tot 9.30 (in het weekend tussen 7.00 en 10.00 uur) is er een uitgebreid ontbijt. Het restaurant heeft 60 zitplaatsen. Voor het diner kun je een keuze maken uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Per seizoen is er een wisselende kaart. De dagsoep en het daggerecht wisselen per dag. Hotel & Restaurant Zwolle beschikt over een klein maar gezellig terras waar met mooi weer een diner genuttigd kan worden. Lunchen kan van 12.00 - 14.30 uur en dineren is mogelijk tussen 17.30 en 21.30 uur.

Zakelijk bezoek

Hotel & Restaurant Campanile Zwolle beschikt over 4 vergaderzalen. De zalen zijn geschikt voor 2 – 70 personen. Elke zaal heeft daglicht, een koffiemachine en koelkast. Het is mogelijk om gebruik te maken van diverse audiovisuele middelen als een beamer met scherm, flip-over, overhead projector. Wanneer er specifieke wensen zijn voor audiovisuele middelen dan wordt dit geregeld.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle