Buitenplaats De Luwte

Hessenweg 14b 8028PA Zwolle

Op een magische plek aan de Vecht ligt Buitenplaats de Luwte. Op slechts 10 minuten autorijden vanaf de historische binnenstad van Zwolle, dichtbij het gezellige Dalfsen en aan de rand van het Overijsselse Vechtdal.

De buitenplaats bestaat uit een camping, groepsaccommodatie, B&B kamers, een vergaderzaal, kanoverhuur, een horeca-paviljoen en groot terras op de dijk aan de Vecht.

Vergaderen

Op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Zwolle vind je Buitenplaats de Luwte waar je in een prachtige, natuurrijke omgeving kunt vergaderen. Onze vergaderzaal kan worden ingezet voor groepen van 8 tot 50 personen en is voorzien van alle gemakken zoals een presentatiescherm en flipover. Verder is de vergaderzaal uitgerust met een eigen koffiemeubel met koffiemachine, koelkast, vaatwasser en een eigen terras. Bij ons kun je kiezen voor een, twee of drie dagdelen of afsluiten met een diner of borrel met bittergarnituur en luxe borrelplanken. Lunch, diner en borrel worden geserveerd in het restaurant op de dijk met zicht over de Vecht. Daarnaast organiseren wij (sportieve) activiteiten.

Je vindt deze locatie in de volgende categorieën

#Zwolle