Waanders In de Broeren

De mooiste boekhandel van Nederland

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 18:00
Adres
Achter de Broeren 1, 8011 VA Zwolle

Waanders In de Broeren

Waanders In de Broeren wordt door velen de mooiste boekhandel van Nederland genoemd. Gevestigd in de Broerenkerk, een monumentaal kerkgebouw net een rijke historie.

De moderne inrichting is verweven met de traditionele stijlelementen van de oude kloosterkerk. Wij willen onze bezoekers blijvend verrassen, niet alleen met een steeds wisselende boekencollectie, maar ook met een continu veranderend assortiment cadeauartikelen, lekker eten en drinken of genieten van een lezing, concert of expositie. Dit is niet zo maar een boekhandel maar een belevenis!

Tourist Info - Waanders In de Broeren

Hier begint je bezoek aan Zwolle. Je vindt de Tourist info in het midden tegenover de trap. Ga je een gezellig weekendje weg of wil je uitjes zoeken in eigen stad? In de wereld ‘Op stap’ haal je de wandel- en fietskaarten, informatie over evenementen, over de mooiste musea en over bijzondere, verstopte boetiekjes.

Bij Tourist info oriënteer je je op de beste plekjes voor een hapje eten in Zwolle en vanaf hier starten ook de stadswandelingen. Hier koop je bovendien grappige, typisch Nederlandse cadeauartikelen om mee te nemen naar huis, zoals het ‘Delfts blauwe’ porselein van het label Hollandsche Waaren en leuke historische uitgaven over stad en regio.

Agenda

Jaap Robben over Zomervacht

Aanvang
Locatie
Waanders In de Broeren, Zwolle

Op 4 september verschijnt de nieuwe roman Zomervacht van Jaap Robben en op zondag 23 september komt Jaap naar Zwolle om te vertellen over zijn laatste boek!

Lezing Erfgoedplatform Zwolle

Hoogwater in en rond Zwolle

Aanvang
Locatie
Waanders In de Broeren, Zwolle

Op vrijdagavond 12 oktober vindt de eerste lezing van het nieuwe seizoen van het Erfgoedplatform Zwolle plaats bij Waanders In de Broeren. Ditmaal georganiseerd door de Zwolse Historische Vereniging en Academiehuis de Grote Kerk, in samenwerking met A capellakoor Blent.

Lezing Alexander Rinnooy Kan

Ervaringen van een optimist

Aanvang
Locatie
Waanders In de Broeren, Zwolle

Op vrijdagavond 19 oktober komt hoogleraar Economie en Bedrijfskunde en Eerste Kamerlid de heer Rinnooy Kan naar Waanders In de Broeren. Dit naar aanleiding van het verschijnen van zijn persoonlijke memoriaal ‘Bordjes duiken. Ervaringen van een optimist’.

Paul van Vliet

Interview/signeersessie

Aanvang
Locatie
Waanders In de Broeren, Zwolle

Op 16 oktober verschijnt Brieven aan God en andere mensen, een ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’.