Team Zwolle Marketing

Maak kennis met het team van Zwolle Marketing. Vanuit ons kantoor aan de Grote Voort zetten we dagelijks in om Zwolle te profileren als ECO-stad: Experimenteel, Creatief en Ondernemend. Met een compact team werken we intensief samen.

Alida Hilberdink is de Gebiedsmanager van Zwolle. Ze is het eerste aanspreekpunt voor gemeente en stakeholders en stuurt het team van Zwolle Marketing aan. Je bereikt Alida via:

Kitty Onder de Linden is actief voor Congresregio Zwolle en verzorgt het accountmanagement voor Hanzestad Zwolle. Kitty is daarmee het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en Tourist Info's. Kitty bereik je via:

Vera Doornhegge is marketingadviseur. Vera zet zich in voor de branding van de stad Zwolle en om de stad (samen met collega's) (inter)nationaal op de kaart te zetten. Vera is bereikbaar via

Natasja Westenbroek is marketingmedewerker binnen het team van Zwolle. Natasja houdt zich vooral bezig met de online kanalen van Visit Zwolle. Vragen aan Natasja kan je stellen via

MarketingOost

Omdat Zwolle Marketing onderdeel is van MarketingOost, hebben we veel expertise en ervaring in huis. Zo kunnen we collega's gericht inzetten en gebruik maken van hun kennis, bijvoorbeeld als het gaat om smart data, aanbodontwikkeling en online marketing.

#Zwolle