Zwolle ontdekken samen met een gids

Zwolle is een heerlijke stad voor een stadswandeling of een rondleiding. Zo ontdek je de stad op z'n best! Je kunt mee met een gids (voor groepen het hele jaar op afspraak), of zelfstandig de stad verkennen (met behulp van de plattegrond). Bekijk de vele mogelijkheden via Zwollemetgids.nl

Moderne Devotie

Zwolle in het licht van de Moderne Devotie. Een stadswandeling over de middeleeuwse religieuze hervormingsbeweging, die streefde naar zuiverheid in de kerk, innerlijke vroomheid en een sobere levenswijze. De Moderne Devotie werd in de 15e eeuw door Thomas a Kempis (1380-1471) in Zwolle geïntroduceerd. Daarmee is de IJsselstreek onbetwist de bakermat van de wereldwijd bekende en nog altijd actuele Moderne Devotie. Bekijk de stadswandeling hier.

De meisjes van plezier

Voor elk (vrijgezellen)feestje, (bedrijfs)uitje of teamdag heeft Evenementenbureau de Meisjes van Plezier het juiste aanbod! Ze hebben allerlei muzikale- en theateracts, smaakroutes.nl, (ludieke) stadsrondleidingen en kunnen als geen ander uw ideale uitje op maat samenstellen. Kijk op www.demeisjesvanplezier.com en op www.smaakroutes.nl/smaakroute-zwolle of bel (038) 230 75 41.