Zwolle ontdekken samen met een gids

Zwolle is een heerlijke stad voor een stadswandeling of rondleiding. Of je nu komt voor de rijke historie of om er te winkelen. Via www.zwollemetgids.nl vind je alle benodigde informatie.

Je kunt mee met een rondleiding o.l.v. een gids (voor groepen het hele jaar op afspraak).

Bekijk de vele mogelijkheden omtrent via Zwolle ontdekken met een gids.

Moderne Devotie

Zwolle in het licht van de Moderne Devotie. Een stadswandeling over de middeleeuwse religieuze hervormingsbeweging, die streefde naar zuiverheid in de kerk, innerlijke vroomheid en een sobere levenswijze. De Moderne Devotie werd in de 15e eeuw door Thomas a Kempis (1380-1471) in Zwolle geïntroduceerd. Daarmee is de IJsselstreek onbetwist de bakermat van de wereldwijd bekende en nog altijd actuele Moderne Devotie. Bekijk de stadswandeling hier.

De meisjes van plezier

Voor elk (vrijgezellen)feestje, (bedrijfs)uitje of teamdag heeft Evenementenbureau de Meisjes van Plezier het juiste aanbod! Ze hebben allerlei muzikale- en theateracts, smaakroutes.nl, (ludieke) stadsrondleidingen en kunnen als geen ander uw ideale uitje op maat samenstellen. Kijk op www.demeisjesvanplezier.com en op www.smaakroutes.nl/smaakroute-zwolle of bel (038) 230 75 41.