Markten

Op vrijdagmorgen en zaterdag is de algemene markt in de binnenstad van Zwolle. Er zijn tal van uiteenlopende kramen met op vrijdagmorgen een extra plein gevuld met prachtige stoffenkramen.

Zoals Jeroen Krabbe zei: "De markt is erg leuk, je krijgt er zo'n middeleeuws gevoel bij in deze stad."

Vrijdag: 08.00 - 13.00 uur op de Melkmarkt, Luttekestraat, Grote Markt, Grote Kerkplein, Bethlehemskerkplein en de Sassenstraat.
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur op de Melkmarkt, Grote Markt en Rodetorenplein

Snuffelmarkt IJsselhallen

Tijdens deze Snuffelmarkt in IJsselhallen Zwolle kun je heerlijk rondsnuffelen langs de honderden kramen, waar je een divers aanbod vindt van oude en nieuwe artikelen en unieke koopjes. Je kan er op zoek naar leuke spullen, die je graag bij jouw eigen (verzamel)collectie voegt. Wellicht vind je tussen het ruime aanbod zomaar iets wat de moeite waard is. Divers aanbod met verrassende spullen De kramen zijn onder andere gevuld met speelgoed, poppen, boeken, stripboeken, horloges, grammofoonplaten, miniatuurauto's en vele andere verrassende spullen. Kortom: alle ingrediënten voor een succesvolle snuffeldag zijn aanwezig. Gezellig dagje snuffelen met het hele gezin Een bezoek aan de Snuffelmarkt is ook een leuk dagje uit met het gezin, omdat vraag en aanbod op een gezellige manier bij elkaar worden gebracht.

Data komende snuffelmarkt:
27 augustus
24 september
29 oktober
3 december
26 december

Tijd: 9:00 - 16:30 uur
Locatie: Evenementenhal De IJsselhallen, Rieteweg 4, Zwolle (binnen en buiten)
Toegangsprijs: volwassenen € 5,- (kinderen en 80+ gratis)
Tel: 0251-319090 (De Wit evenementen)

Klik hier voor meer informatie over de snuffelmarkt.