Hotels & Congreslocaties

De Regio Zwolle is economisch sterk, goed bereikbaar en een inspirerende regio voor uw volgende congres of zakelijke bijeenkomst. Samen met onze partners geeft het Congresregio Zwolle graag een gastvrije invulling aan uw evenement. Als het gaat om de thema’s kunststof, health, agrofood, water, natuur en leefbaarheid vormt onze regio met daarin het dynamische Zwolle en andere (Hanze)steden, de waterrijke IJsseldelta en het natuurlijke Salland en Vechtdal, een perfect decor.

In de Regio Zwolle heeft u keuze uit locaties die geschikt zijn voor bijeenkomsten van 10 tot 3.000 personen. Van kasteel, oud theater tot strakke evenementenlocatie, u vindt altijd een accommodatie die past bij uw congres, vergadering of beurs. Alle locatie hebben een eigen karakter, maar wat ze bindt, is het gevoel voor gastheerschap.

Organiseert u een meerdaagse bijeenkomst?
Ook dat is geen probleem, want onze hotels hebben gezamenlijk 836 hotelkamers verspreid over de hele regio. Wilt u zelf kennismaken met de Regio Zwolle? Neem dan nu contact met ons op via 038 – 4215720 of . We maken graag een afspraak met u!

Bezoek ook congresregiozwolle.nl