navigatie overslaan

Congresregio Zwolle

Voor het organiseren van congressen en andere zakelijke bijeenkomsten is regio Zwolle de perfecte locatie. Zwolle geldt, na Utrecht, als grootste spoorwegknooppunt van Nederland. Daarbij ligt Zwolle aan de A28 en bent u, voor u het weet, in het hart van de stad.

De belangrijkste congresaccommodaties liggen dan ook op loopafstand van het station of aan de snelweg. Zwolle is het middelpunt van Noordoost Nederland; Reden dat velen deze stad kiezen om op kwalitatief hoog niveau te vergaderen en te congresseren. Daarnaast is regio Zwolle vooral een sfeervolle stad met een prachtig, historisch stadscentrum en veel eigentijdse voorzieningen. De accommodaties hebben hun krachten gebundeld in één organisatie, Congresregio Zwolle.

U kunt uw zakelijke bijeenkomsten natuurlijk ook koppelen aan één van de toeristische speerpunten van de stad, zoals Museum de Fundatie, de Librije, de Hanzelijn, PEC Zwolle en Van der Velde in de Broeren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op zakelijk gebied? Stuur ons een e-mail via info@congresregiozwolle.nl of kijk op onze website www.congresregiozwolle.nl