IJsselhallen

Adres
Rieteweg 4, 8011AB Zwolle

IJsselhallen

De IJsselhallen in Zwolle zijn perfect gebleken voor grote beurzen, evenementen en concerten. Een kleine greep uit de evenementen in de IJselhallen: Holiday on Ice, Loversland, Snuffelmarkt, Tuin en Woonbeurs & Golden Earring,

Virtuele tour

Agenda

Kofferbakmarkt

De leukste snuffelmarkt van Nederland!

Aanvang
Locatie
IJsselhallen, Zwolle

De nieuwe editie van een van de leukste snuffelmarkten van Nederland vindt plaats op 22 juli. Wat dit evenement zo bijzonder maakt is de creativiteit die de verkopers stoppen in de verkoop van hun brocante spullen. Dit keer zijn er geen kraampjes, maar wel heel veel kofferbakken te vinden. Wederom zijn er weer een heleboel buitengewone spulletjes waar je tussen kunt snuffelen.

Internationale platenbeurs

Live entertainment en groot internationaal aanbod LP’s, cd’s, dvd’s

Aanvang
Locatie
IJsselhallen, Zwolle

Gedurende de hele dag staat IJsselhallen Zwolle vol LP’s, cd’s, dvd’s en merchandise. Tientallen en misschien wel alle muziekgenres zullen aanwezig zijn. De aanwezige standhouders komen zowel van ver als dichtbij. Verzamelaars en handelaren uit Engeland, België, Duitsland maar ook de betere handelaren uit Nederland doen mee aan deze Variaworld XL Fair. Er kan niet alleen muziek worden gekocht maar er kan ook naar muziek worden geluisterd. Live optredens maken van deze Platenbeurs een compleet muzikaal festijn.

Doe's Gek

Het leukste kinderevenement van de herfstvakantie

Aanvang
Locatie
IJsselhallen, Zwolle

Een spetterend kinderevenement. Een evenement waar kinderen kunnen spelen, kunnen dromen, kunnen fantaseren, kunnen dansen en kunnen leren. Ruim 15.000m2 kinderplezier onder één dak en alles voor één prijs.

Bierpop

Indoormuziekfestival met Miss Montreal

Aanvang
Locatie
IJsselhallen, Zwolle

Bierpop barst uit zijn voegen, daarom gaan we verhuizen naar de IJsselhallen in Zwolle! Daar is het groter, dus meer ruimte voor muziek. En bier. De complete line-up blijft nog even een verrassing, maar Suzan & Freek en Wulf zijn erbij en Miss Montreal uiteraard ook. Zoals Sanne Hans het zelf zegt: “Bier, bands en allemaal leuke mensen: eigenlijk is het supersimpel.” Bierpop 2018 in Zwolle. https://www.bierpop.nl