Hotel Lumen

Adres
Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle

Hotel Lumen

Hotel lumen is een prachtig viersterren hotel in Zwolle. Een verblijf in Hotel Lumen is een ervaring op zich. Of het nu om een zakelijk bezoek gaat, of voor een ontspannen uitstapje, er zal niets ontbreken. Hotel Lumen Zwolle heeft 125 ‘state-of-the-art’ kamers & suites.

Ze zijn comfortabel en beschikken over alle gewenste faciliteiten, zoals een badkamer met regendouche, een gescheiden toilet, nespresso machine, koelkast, WIFI en een in te stellen airconditioning. In het Bluefinger Restaurant kunt u naast ontbijten ook lunchen en dineren. De menukaart is toegankelijk en eerlijk, het interieur stijlvol en de service vriendelijk en vlot. De keuken heeft een heuse Montegue California Broiler – power grill.

Op de begane grond van Hotel Lumen bevindt zich de Bluefinger Lounge. Dit is het ontmoetingspunt in ons hotel, voor zowel onze hotelgasten als voor alle andere gasten die op zoek zijn naar een spirerende omgeving voor een goed gesprek. Geniet van onze koffiespecialiteiten, een heerlijke snack of een glas vers geperst vruchtensap.

Daarnaast heeft Hotel Lumen mogelijkheden voor vergaderingen en evenementen in het Ijsseldelta Center. Het IJsseldelta Center is het alles-in-één multifunctionele evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen feesten en meer!